Παντελής Θαλασσινός: Αντιδράσεις για την ανάρτησή του για “εμβόλια με νερό”

Παντελής Θαλασσινός: Αντιδράσεις για την ανάρτησή του για “εμβόλια με νερό”
Ο Παντελής Θαλασσινός NDP PHOTO AGENCY

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση του γνωστού καλλιτέχνη για τα εμβόλια. Αντιδράσεις και συγκρίσεις με τον Γρηγόρη Πετράκο. "Εξαφανίστηκε" η δημοσίευσή του.

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του γνωστού τραγουδοποιού Παντελή Θαλασσινού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στη χώρα μας την Κυριακή (27/12).

Φωτογραφίες από τους πρώτους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν, ανάμεσά τους και πολιτικοί αρχηγοί όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, όπως συμβαίνει άλλωστε από την αρχή της πανδημίας.

Μία τέτοια θεωρία συνωμοσίας μοιράστηκε και ο διάσημος καλλιτέχνης, γράφοντας χαρακτηριστικά στο προφίλ του: “Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;”.


Η ανάρτησή του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και ειρωνικών σχολίων στα social media, ειδικά στο twitter, όπου πολλοί τον συνέκριναν με τον Γρηγόρη Πετράκο, ο οποίος ήταν στο επίκεντρο πριν από λίγο καιρό για παρόμοιους λόγους.

Μετά τον σάλο αποφάσισε να “κλείσει” τη δημοσίευσή του και να την κάνει ορατή μόνο στους φίλους του στο Facebook, όπως απάντησε ο ίδιος σε ένα από τα σχόλια που του έγραψαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που ο Παντελής Θαλασσινός κάνει συνωμοσιολογικές αναρτήσεις στο Facebook, καθώς πριν από μερικούς μήνες είχε προκαλέσει ξανά αντιδράσεις, όταν έγραψε για κατασκευασμένους ιούς, έλεγχο με GPS, υποχρεωτικό εμβόλιο με αριθμό ΑΜΚΑ και άλλα.

Τότε, μάλιστα, είχε διαγράψει και τις δύο αναρτήσεις, τη μία μετά την άλλη, έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα