Πώς είναι σήμερα η Μαρία – Χοακίνα από το Καρουζέλ

Πώς είναι σήμερα η Μαρία – Χοακίνα από το Καρουζέλ

Η telenovela με τίτλο "Μαρία της Γειτονιάς" είχε καταρρίψει ουκ ολίγα ρεκόρ τηλεθέασης, στις περισσότερες από τις 180 χώρες που είχε προβληθεί στα τέλη της δεκαετίας του '90. Στη λίστα ήταν και η Ελλάδα. Ελάτε να δούμε πώς είναι σήμερα η "Tita", το κοριτσάκι που είχε υιοθετήσει η Μαρία (της γειτονιάς), την τελευταία σεζόν. 

To 1998, όταν έκαναν στην Ελλάδα θραύση τα μεταγλωτισμένα σίριαλ από τη Λατινική Αμερική, μεταξύ των telenοvelas που μας κρατούσαν “κολλημένους” στους τηλεοπτικούς δέκτες ήταν η “Μαρία της Γειτονιάς”. Ο αυθεντικός τίτλος ήταν “Maria la del barrio”, με το προϊόν να μπαίνει στα σπίτια 180 διαφορετικών χωρών.

 

Για να θυμίσουμε την υπόθεση, η Μαρία ήταν 15χρονο κορίτσι που ζούσε με τη νονά της, σε φτωχογειτονιά του Μεξικού. Όταν η νονά πέθανε, η Μαρία πήγε να ζήσει (με προτροπή ιερέα που είχε επωμιστεί την ευθύνη της) με την οικογένεια Ντε Λα Βέγκα. Εξαιρουμένου του κύρη του σπιτιού (Δον Φερνάντο), ουδείς άλλος ήθελε το κορίτσι, λόγω της ταπεινής της καταγωγής. Της δημιουργούσαν προβλήματα και μετά ένα καταιγισμό ίντριγκας… προέκυψε το κοριτσάκι της φωτογραφίας, που λεγόταν María de los Ángeles de la Vega Hernández “Tita”.

Το υιοθέτησαν η Μαρία με τον Δον Φερνάντο, γνωρίζοντας τους γονείς του και θα σας λέγαμε πως έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, αλλά το “καλά” δεν ήταν ποτέ το θέμα των telenovelas. Οπότε ας επικεντρώσουμε στο θέμα μας. Πώς είναι σήμερα η “Τita”, κατά κόσμον Ludwika Paleta.

 

Η γεννημένη στην Πολωνία (29/11/1978), μεγαλωμένη στο Μεξικό, Ludwika έκανε καριέρα στο σινεμά και την τηλεόραση και έγινε sex symbol. Παντρεύτηκε το 1998 έναν συνάδελφο της (ηθοποιό), έγινε μητέρα, χώρισε το 2008 και ξαναπαντρεύτηκε το 2014, το γιο του πρώην προέδρου της χώρας, Carlos Salinas de Gortari. Έχει τρία παιδιά, έχει γίνει ακτιβίστρια και είναι μέλος του Talent on the road, πρακτορείου που εκπροσωπεί τα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής, παγκοσμίως, μέσω συνεργασιών με τα καλύτερα πρακτορεία. Σήμερα είναι έτσι.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα