Σοφία Δανέζη – Big Brother: Όσα αποκάλυψε για Κεχαγιά, Άννα Μαρία και Θέμη

Σοφία Δανέζη – Big Brother: Όσα αποκάλυψε για Κεχαγιά, Άννα Μαρία και Θέμη
Σοφία Δανέζη στο "Love it" Glomex

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά στο "Big Brother". Τι είπε για τη νικήτρια και τη "συγγνώμη" που τελικά δεν θέλει να ακούσει από τον Θέμη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν η Σοφία Δανέζη, η οποία έλαβε τη δεύτερη θέση στο “Big Brother”.

Μιλώντας για την Άννα Μαρία, με την οποία είχε αρκετές κόντρες όσο ήταν στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ, είπε:

“Τι μου έχει μείνει από την Άννα Μαρία; Η αγάπη της στον κόσμο, στον έξω κόσμο, στον μέσα κόσμο, στον παραδίπλα κόσμο… Της εύχομαι ό,τι καλύτερο! Μπράβο της! Υγεία και σε αυτήν και στην οικογένειά της και ό,τι επιθυμεί. Εγώ δεν είχα και την καλύτερη σχέση με την Άννα Μαρία, δεν ταιριάζαμε ποτέ, δεν θα ταιριάξουμε ποτέ. Δεν γίνεται να ταιριάξουμε και δεν με πειράζει”.

Όταν συνεχίστηκαν οι ερωτήσεις σχετικά με τη νικήτρια του “Big Brother” εξομολογήθηκε: “Δεν μπορώ να μιλάω συνέχεια για την Άννα Μαρία”.

Όσο για τον Δημήτρη Κεχαγιά, με τον οποίο ήρθε πάρα πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, η Σοφία Δανέζη ανέφερε πως ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύτηκε μέσα στο σπίτι.

“Στην περίπτωση την δική μου με τον Δημήτρη, να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα. Με στήριξε μέσα στο παιχνίδι και τον στήριξα και εγώ. Ήμασταν ομάδα, είμαστε δύο παιδιά που ουσιαστικά ταιριάζουμε. Οι απόψεις μας όλα. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα στο παιχνίδι. Τα λέγαμε όλα και δεν κάναμε κουτσομπολιά. Με τον Δημήτρη μιλάμε κάθε μέρα, βλεπόμαστε κάθε μέρα και με στηρίζει ακόμη. Ο Δημήτρης συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος που με στήριζε μέσα στο παιχνίδι αλλά και έξω”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, σχετικά με τον Θέμη η Σοφία Δανέζη είπε: “Δεν έχουμε μιλήσει, δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη, ούτε θέλω τελικά να μου ζητήσει συγγνώμη. Να είναι καλά το παιδί”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα