Σταύρος Ζαλμάς: “Διάβασα σε περιοδικό ότι πάσχω από AIDS, θύμωσα και δεν ξανασχολήθηκα”

Σταύρος Ζαλμάς: “Διάβασα σε περιοδικό ότι πάσχω από AIDS, θύμωσα και δεν ξανασχολήθηκα”
Σταύρος Ζαλμάς PAPADAKIS PRESS

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τις ακραίες αντιδράσεις του κόσμου όταν παιζόταν η σειρά "Άφρικα" και για τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γράψει για εκείνον.

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις ακραίες αντιδράσεις του κόσμου στο παρελθόν, αλλά και στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τον ίδιο.

“Όταν άρχισε να πρωτοπαίζεται το σίριαλ “Άφρικα”, η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν αποθεωτικές. Όταν παιζόταν το σίριαλ, νομίζω Δευτέρα βράδυ, την Τρίτη δεν μπορούσα να βγω στον δρόμο. Υπάρχουν πολλά περιστατικά, από το να με περιμένουν έξω από την πόρτα του σπιτιού μου στις 4:00 τη νύχτα, από το να παρακολουθούν το τηλέφωνό μου, μέχρι να με τραβάνε στο δρόμο από τα ρούχα”, ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός.

Περιγράφοντας ένα από τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν και τον θύμωσε πολύ, είπε: Ήμουν στο αεροπλάνο και ταξίδευα για την Αθήνα και έπεσε ένα περιοδικό στα χέρια μου. Εκεί διάβασα ότι πάσχω από AIDS. Η πρώτη αντίδραση είναι θυμός και δεν ξανασχολήθηκα. Κακώς, βέβαια, γιατί αν είχα τα μυαλά που έχω τώρα, θα είχα κάνει μια πολύ ωραία μήνυση και θα είχα πάρει και πολλά χρήματα”.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Ζαλμά

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα