Τα 'άκουσε' η Mariah Carey για την 'πειραγμένη' φωτό στο instagram

Τα 'άκουσε' η Mariah Carey για την 'πειραγμένη' φωτό στο instagram

Φορώντας μια μπλούζα που μετά βίας κάλυπτε το αβυσσαλέο της στήθος και ανοιχτή ως τον αφαλό, η τραγουδίστρια θέλησε να "πειράξει" την εικόνα της για αν δείχνει πιο αδύνατη, γεγονός που προκάλεσε τα πικρόχολα σχόλια των θαυμαστών της

Η ματαιοδοξία της ομορφιάς χτύπησε και την Mariah Carey που έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων στο instagram, έπειτα από ένα ποστ στο οποίο η φωτογραφία της ήταν εμφανώς "πειραγμένη". Η τραγουδίστρια που θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική στιγμή από το τραπέζι του Thanksgiving με τους θαυμαστές της, ανάρτησε μια σέξι μεν, αλλοιωμένη δε φωτογραφία που εξόργισε τους χρήστες του social media.

Οι πιο παρατηρητικοί βρήκαν τα πειστήρια του "εγκλήματος" στο πλαίσιο του καθρέφτη πίσω της, ο οποίος είναι παραμορφωμένος, καθώς και στο ντουλάπι ανάμεσα στα πόδια της που δείχνει επίσης αλλοιωμένο, υποδηλώνοντας πως η Carey προσπάθησε να "μαζέψει" ό, τι περίσσευε από τα μπράτσα και τα μπούτια της.

Δείτε την ανάρτηση:

ADVERTISING

"Προφανώς και έκανε photoshop στη φωτογραφία, γι' αυτό και υπάρχει παραμόρφωση στον καθρέφτη και το ντουλάπι" γράφει ένας από τους χρήστες κάτω από τη φωτογραφία. Άλλος σχολιάζει: "Ξέρεις θα ήσουν και πάλι ο εαυτός σου με περισσότερα ρούχα".  "Τι στο καλό! Όλα επάνω της είναι ψεύτικα;" σχολιάζει κάποιος άλλος.

SHARE:

24Media Network