Βίκυ Σταυροπούλου: Έχω ξεχάσει τη Δανάη στο σούπερ μάρκετ όταν ήταν μικρή

Βίκυ Σταυροπούλου: Έχω ξεχάσει τη Δανάη στο σούπερ μάρκετ όταν ήταν μικρή
Βίκυ Σταυροπούλου: Έχω ξεχάσει τη Δανάη στο σούπερ μάρκετ όταν ήταν μικρή instagram @danai_barka

"Όλοι λένε τι καλή μαμά που είσαι. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, δεν είναι αλήθεια" είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Σταυροπούλου αναφερόμενη στην σχέση της με την κόρη της, Δανάη

H Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του J2US και για την κόρη της Δανάη Μπάρκα.

“Δεν δίνω συμβουλές στη Δανάη. Δεν θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση θα είναι πολύ χρήσιμες” απάντησε η ηθοποιός όταν την ρώτησαν πως συμβουλεύει την κόρη της τώρα που μπήκε στον τηλεοπτικό χώρο.

Παραδέχτηκε ότι γενικά η σχέση μάνας-κόρης που έχουν είναι ιδιαίτερη και ότι “όλοι λένε τι καλή μαμά που είσαι” είπε. “Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, δεν είναι αλήθεια. Δεν θεωρώ ότι είμαι καλή μαμά. Όταν χάνεις στιγμές από την παιδική ηλικία του παιδιού σου αναγκαστικά επειδή πρέπει να δουλέψεις αυτό είναι κάτι που σε βασανίζει πάρα πολύ. Παρόλα αυτά κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις. Η Δανάη για να μου πάρει το βάρος όσων νιώθω μου λέει ότι “δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς” οπότε αυτό μου γλυκαίνει όλη την ψυχική ταλαιπωρία που περνάει κάθε μαμά”.

Είπε μάλιστα χαριτολογώντας αλλά κυριολεκτώντας ταυτόχρονα ότι είχε ξεχάσει τη Δανάη στο σούπερ μάρκετ. “Ευτυχώς ήταν το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς”.

Την ρώτησαν αν νιώθει την ανάγκη να προστατέψει την κόρη της από τα κακόβουλα σχόλια. “Μου φαίνεται ανώφελο να κάθομαι να απαντάω. Κρίση έχουν όσοι δεν έχουν δράση” απάντησε, ενώ εξήγησε πως δεν αποκλείεται να την δούμε με συνεργάτες της από το J2U2 σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα