Ζέτα Δούκα: Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια με τον σύντροφό της

Ζέτα Δούκα: Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια με τον σύντροφό της
Ζέτα Δούκα Instagram / @zetadouka

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς γιόρτασαν την 6η επέτειό τους κάνοντας ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια. Κατέγραψαν την εμπειρία τους σε βίντεο και τη μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ένα τολμηρό και πολύ extreme τρόπο βρήκαν η Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της, ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, για να γιορτάσουν την 6η επέτειό τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μαζί ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια, καθώς ήταν κάτι που η αγαπημένη ηθοποιός πάντοτε ήθελε να δοκιμάσει.

Η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο από την εμπειρία τους στο κενό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος ( σχεδον 3.5Κ), μαζί με τον @mchatzantonas για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, είναι λίγο… Αυτή η αίσθηση ελευθερίας όταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Από μικρό παιδί ήθελα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ το @skydiveattica και τον Σπύρο Καλατζή (@kalatzisspyros) που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!!! ([email protected] , 6981454561) #skydive #freefall #excited #free #lovethis #freedom #celebrating #anniversary #6years”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα