Εισβολή τοξικομανών στο νοσοκομείο Ξάνθης για χάπια

Εισβολή τοξικομανών στο νοσοκομείο Ξάνθης για χάπια

Άνω κάτω έκαναν το νοσοκομείο Ξάνθης δύο ναρκομανείς. Εισέβαλαν στα ιατρεία, εγκλώβισαν το ιατρικό προσωπικό και απαιτούσαν, βρίζοντας και απειλώντας, να τους δώσουν χάπια

Αναταραχή προκλήθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης το μεσημέρι της Τετάρτης (11/12), όταν δύο ναρκομανείς εισέβαλαν στα τακτικά ιατρεία της ψυχολογικής κλινικής, απαιτώντας να τους δοθούν χάπια.

Τα δύο άτομα μπήκαν στο ιατρείο με την πρόφαση ότι είχαν χάσει τη συνταγή και ζήτησαν να τους χορηγηθούν χάπια. Το ιατρικό προσωπικό αρνήθηκε να τους τα χορηγήσει, εξηγώντας τους ότι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού, να εξεταστούν και μετά να τους χορηγηθεί αγωγή.

Τότε οι δύο άνδρες άρχισαν να φωνάζουν και να απειλούν το προσωπικό, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στον χώρο. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς έφραξαν την είσοδο με μια καρέκλα, εγκλωβίζοντας το προσωπικό μέσα στα ιατρεία και ταυτόχρονα συνέχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν.

Οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα, αφού ήταν άγνωστο τι θα μπορούσε να συμβεί με δύο ναρκομανείς εκτός εαυτού. Όταν έφτασε η αστυνομία στο νοσοκομείο, οι δύο άνδρες είχαν φύγει ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδρυμα, πλην των άλλων, αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τη φύλαξη του, καθώς δεν υπάρχουν υπάλληλοι security.

Πληροφορίες από thrakitoday.com

SHARE:

24Media Network