Αχτσιόγλου για Σκέρτσο: Η θητεία στο ΣΕΒ δεν τον βοήθησε και τόσο στο θέμα των μισθών

Αχτσιόγλου για Σκέρτσο: Η θητεία στο ΣΕΒ δεν τον βοήθησε και τόσο στο θέμα των μισθών
Η Έφη Αχτσιόγλου Dimitris Kapantais / SOOC

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παραθέτει τα στοιχεία του ΟΟΣΑ τα οποία όπως τονίζει μαρτυρούν τη μείωση του μέσου μεικτού μισθού κατά 1,6% τη χρονική περίοδο 2019- 2022.

«Είναι κρίμα ο εκπρόσωπος της ΝΔ να εκτίθεται εκ νέου. Φαίνεται πως η θητεία του στο ΣΕΒ δεν τον βοήθησε και τόσο στο θέμα των μισθών», σχολιάζει η Έφη Αχτσιόγλου, με ανάρτησή της στις προσωπικές της σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα λεγόμενα του Άκη Σκέρτσου.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στη Δυτική Αθήνα παραθέτει τα στοιχεία του ΟΟΣΑ τα οποία όπως τονίζει μαρτυρούν τη μείωση του μέσου μεικτού μισθού κατά 1,6% τη χρονική περίοδο 2019- 2022 και την αύξηση του μέσου καθαρού μισθού κατά 1,7% την ίδια χρονική περίοδο.

«Το πιο κρίμα, πάντως, είναι ότι παρόντος του κ. Σκυλακάκη στο πάνελ, η ΝΔ επέλεξε να τοποθετηθεί λίγο αργότερα υποδεικνύοντας ότι οι απαντήσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών δεν ήταν επαρκείς», συμπληρώνει η κυρία Αχτσιόγλου.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, σε ό,τι αφορά στις αναφορές της Κουμουνδούρου στις δηλώσεις Σκυλακάκη ως προς την κοστολόγηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, παρέπεμψε τον ΣΥΡΙΖΑ σε παλαιότερη ανακοίνωση, όπου όλα τα ζητήματα «έχουν ήδη απαντηθεί εκτενώς».

«Παρακαλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μας υπενθυμίζει τόσο συχνά πόσο αδιάβαστος αλλά και πόσο ανεπίδεκτος μαθήσεως είναι», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνέχισε: «Καταλαβαίνουμε πόσο τους έχει ενοχλήσει η προεκλογική αποκάλυψη της νέας επιχείρησης οικονομικής εξαπάτησης των πολιτών με το ακοστολόγητο πρόγραμμα των 83 δις ευρώ, όμως πάει πολύ να κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία για έλλειψη κοστολόγησης στο δικό μας πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα