Δες τις Εκλογές αλλιώς – LIVE εκπομπή στο NEWS 24/7

Δες τις Εκλογές αλλιώς – LIVE εκπομπή στο NEWS 24/7

Ζωντανή εκπομπή για τις εκλογές σήμερα στις 18:00 με τους Σταύρο Διοσκουρίδη και Παναγιώτη Μένεγο. Αναλύουν Γεράσιμος Μοσχονάς, Πέτρος Ιωαννίδης και Ηλίας Τσαουσάκης.

Σήμερα, Κυριακή των Εκλογών της Απλής Αναλογικής, συντονιστείτε στο Νews247.gr.

Από τις 18.00 το απόγευμα: live εκπομπή από τα στούντιο του NEWS 24/7 με παρουσιαστές τους Σταύρο Διοσκουρίδη και Παναγιώτη Μένεγο.

Με άμεση ανάλυση αποτελεσμάτων από τους Πέτρο Ιωαννίδη (aboutpeople) και Ηλία Τσαουσάκη (cloud7) και το σχόλιο του καθηγητή Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γεράσιμου Μοσχονά.

Συζητάμε στο στούντιο με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τους πολιτικούς που διεκδικούν την ψήφο, αλλά και πλήθος ρεπόρτερ, αναλυτών και σχολιαστών.

Από την αίθουσα σύνταξης που θα τρέχει από το πρωί της Κυριακής το καθιερωμένο στη συνείδηση των αναγνωστών live blog μας μεταφέρει το κλίμα και σχολιάζει ο διευθυντής του NEWS 24/7, Μάνος Χωριανόπουλος, μαζί με τους αρθρογράφους του site Γιώργο Καρελιά και Γιάννη Τριάντη και τους πολιτικούς συντάκτες Βίκυ Σαμαρά και Γεράσιμο Λιβιτσάνο.

Συνδεόμαστε επίσης με το ETERON – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, όπου ο διευθυντής του Γαβριήλ Σακελλαρίδης κι ο δημοσιογράφος και συντονιστής projects, Γιάννης Αλμπάνης, σχολιάζουν το αποτέλεσμα με τους δικούς τους καλεσμένους.

Ακόμα, ρεπορτάζ στον δρόμο πριν και μετά το αποτέλεσμα, τι συμβαίνει στα σόσιαλ μίντια, η χιουμοριστική πινελιά του stand up comedian Θωμά Ζάμπρα και όλες οι πολιτικές εξελίξεις της βραδιάς σε πραγματικό χρόνο.

Συντονιστείτε για τις εκλογές της 21ης Μαϊου στις 18:00 στο NEWS 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα