Γ. Πατούλης: Δεν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες

Γ. Πατούλης: Δεν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες
Ο Γιώργος Πατούλης Eurokinissi

Συνέπεια λόγων και έργων υποσχέθηκε ο Γιώργος Πατούλη για τη νέα διοίκηση στην Περιφέρεια της Αττική μετά την οριστικοποίηση της νίκης του επί της Ρένα Δούρου.

Ενωτικό μήνυμα «προς αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν» απηύθυνε ο Γ. Πατούλης προς το σύνολο των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής, που τον ανέδειξαν νικητή στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με περίπου 66% έναντι 34% που έλαβε η νυν περιφερειάρχης Ρ. Δούρου.

Απευθυνόμενος στους συνυποψήφιούς του για την Περιφέρεια της Αττικής, τους συνεχάρη όλους και σημείωσε: «Δεν βλέπω χθεσινούς αντιπάλους, αλλά μελλοντικούς συνεργάτες. Σας συγχαίρω όλους».

«Σήμερα ξεκινάμε μια Νέα Αρχή για την Αττική» είπε. «Και σας θέλω όλους δίπλα μου. Απ’ όπου κι αν προέρχεσθε, ό,τι κι αν ψηφίσαμε». Κατά τη διάρκεια του ολιγόλεπτου χαιρετισμού του, ο κ. Πατούλης κοινοποίησε πολλές φορές την αποφασιστικότητά του «να δουλέψουμε για την Αττική και τους κατοίκους της. Δεν θα σας απογοητεύσουμε. Θα δουλεύουμε νυχθημερόν».

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες, τους εθελοντές, όσους τον στήριξαν στην προεκλογική του εκστρατεία και τον αρχηγό της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη για τη στήριξή του: «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τη στήριξη που μου έδωσε. Θα είμαι δίπλα του για μια φωτεινή Ελλάδα». Για 21 χρόνια αυτοδιοικητικός, για τρεις συνεχόμενες θητείες δήμαρχος Αμαρουσίου και νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αναφερόμενος στους κύριους στόχους του, ο κ. Πατούλης σημείωσε: «Να βάλουμε την Αττική στις πρώτες Περιφέρειες της Ευρώπης. Αρκετά διχασθήκαμε. Ξεκινάμε για μια Αττική αντάξια του Πολιτισμού και της Ιστορίας της».

Και κατέληξε: «Να φέρουμε τα παιδιά μας από την Ευρώπη. Να κάνουμε το καλύτερο για τα σπίτια μας».

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές στο Live Blog του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα