Μάντζος για απόσυρση Πνευματικού: “Μαρτύρησε την επιλογή της ΝΔ για αποδόμηση του ΕΣΥ”

Διαβάζεται σε 1'
Μάντζος για απόσυρση Πνευματικού: “Μαρτύρησε την επιλογή της ΝΔ για αποδόμηση του ΕΣΥ”
Δημήτρης Μάντζος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

“Μαρτυριάρη” αποκαλεί τον Σπύρο Πνευματικό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τον αποσύρει με καθυστέρηση μίας μέρας.

Την απόσυρση του Σπύρου Πνευματικού από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, μετά από τις δηλώσεις που έκανε για τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου, σχολιάζει ο Δημήτρης Μάντζος.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι τον αποσύρει “όχι για τις απαράδεκτες κυνικές δηλώσεις του, αλλά γιατί «μαρτύρησε» ότι η απαξίωση και αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι πολιτική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας”.

Η δήλωση του Δημήτρη Μάντζου:

“Με καθυστέρηση μίας ημέρας, ο κ. Μητσοτάκης αποσύρει τον «μαρτυριάρη» κ. Πνευματικό.

Γιατί το κάνει; Όχι για τις απαράδεκτες κυνικές δηλώσεις του, αλλά γιατί «μαρτύρησε» ότι η απαξίωση και αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι πολιτική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας.

Κάτι για το οποίο μας είχε σε ανύποπτο χρόνο προειδοποιήσει και ο σημερινός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σκέρτσος, προεξοφλώντας ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα «πολυτελές» Σύστημα Υγείας.

Πραγματικά και διαχρονικά ανάλγητοι“.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα