Μεγαλοοικονόμου: Βουλευτής του κόμματος ήξερε για την παραίτησή μου από τις 15 και 20 Μαΐου

Μεγαλοοικονόμου: Βουλευτής του κόμματος ήξερε για την παραίτησή μου από τις 15 και 20 Μαΐου
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Eurokinissi

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Τρίτης, την αποχώρησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και την ανεξαρτητοποίησή της, χωρίς, ωστόσο, να δημοσιοποιήσει τους λόγους της παραίτησής της.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε γνωστή, το μεσημέρι της Τρίτης, την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής Β’ Πειραιώς, που είχε προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ από την Ένωση Κεντρώων, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της, χωρίς, ωστόσο, να δημοσιοποιήσει τους λόγους της αποχώρησής της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε σχετικά με την παραίτησή της:

“Άλλο το πρόσωπο του κυρίου Τσίπρα και άλλοι οι λόγοι που αποχώρησα από το κόμμα. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω αυτή τη στιγμή τους λόγους της αποχώρησής μου. Έγινε γνωστή η ανεξαρτητοποίηση μου. Έχω καταθέσει την επιστολή της παραίτησής μου στον πρόεδρο του κόμματος, τον κύριο Τσίπρα, ο οποίος το πρωί έφευγε για Βρυξέλλες και δεν μπορούσε να διαβάσει την επιστολή.

Δεν έχει καμία σχέση η αποχώρησή μου με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Οι λόγοι της παραίτησής μου αναγράφονται στην επιστολή και θα γίνουν γνωστοί στους πολίτες, όταν παραλάβει την επιστολή μου ο κύριος Πρωθυπουργός. Θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου να παραλάβει ο πρωθυπουργός πρώτα την επιστολή μου και να διαβάσει τους λόγους και έπειτα να δημοσιοποιηθούν. Ο Πρόεδρος δεν παρέλαβε την επιστολή, γιατί μου είπε ότι είναι αποκλειστικά και μόνο για τον πρωθυπουργό.

Εγώ την απόφασή μου την είχα πάρει και μάλιστα βουλευτής του κόμματος ήξερε την παραίτησή μου από τις 15 και 20 Μαΐου. Αλλά μεσολαβούσαν ο εκλογές. Πάντως, θα μείνω ανεξάρτητη.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα