Μητσοτάκης: “Τα εκκλησιαστικά ας τα αφήσουμε έξω από τις πολιτικές διαφωνίες”

Μητσοτάκης: “Τα εκκλησιαστικά ας τα αφήσουμε έξω από τις πολιτικές διαφωνίες”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής Γ.Τ Ν.Δ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Κ. Μητσοτάκης από τη Χαλκιδική κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την Ελληνική Λύση και τη Νίκη, και στις 25 Ιουνίου να ψηφίσουν ξανά ΝΔ.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και στη “Νίκη” και την Ελληνική Λύση, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε πολίτες του Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Πρέπει να συμπιέσουμε και κάποια μικρότερα κόμματα και κομματίδια, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Τα οποία ήταν παντελώς άγνωστα, επικαλέστηκαν το Θρησκευτικό συναίσθημα και νομίζω ότι παραπλάνησαν κάποιους συμπολίτες μας, οι οποίοι πίστευαν ότι με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την πίστη τους, ψηφίζοντας ένα συγκεκριμένο κόμμα”, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

“Η Ορθοδοξία είναι πολύ μεγάλη για να φυλακίζεται στα όρια ενός κόμματος. Η πίστη μας ενώνει, δεν μας διχάζει και σε καμία περίπτωση τα ζητήματα της Εκκλησίας δεν μπορούν να είναι αντικείμενο προεκλογικής κομματικής αντιπαράθεσης”, δήλωσε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ και διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση: “Τα εκκλησιαστικά να τα αφήσουμε έξω από τις πολιτικές διαφωνίες και να μην εμπλέκουμε σε καμία περίπτωση την ορθοδοξία σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διακυβέρνηση του τόπου“.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε με νόημα ότι “αυτό το μήνυμα και εδώ στη Χαλκιδική θα το ακούσουν συμπολίτες μας και μπορεί να επαναξιολογήσουν τις επιλογές τους. Όπως νομίζω ότι θα αξιολογήσετε κι εσείς εδώ ειδικά στη Μακεδονία και τη βόρεια Ελλάδα τι σημαίνει ουσιαστικά στην πράξη υπεύθυνος πατριωτισμός”.

Υπενθυμίζεται ότι στη Χαλκιδική, η ΝΔ έχασε πάνω από 2,5 μονάδες σε σχέση με το 2019, ενώ η Ελληνική Λύση έλαβε 6,79% και η Νίκη 5,39%.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους και να ξανακάνουν την ίδια επιλογή που έκαναν και στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ψηφίζοντας ΝΔ ώστε την 25η Ιουνίου να αυξήσουν τα ποσοστά της.

Ζήτησε να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός ενόψει των εκλογών της Κυριακής, να υπάρχει εγρήγορση και ιδιαίτερα για το νομό Χαλκιδικής είπε ότι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να εκλέξει και δεύτερο βουλευτή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής Γ.Τ Ν.Δ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε επίσης εκ νέου το ΣΥΡΙΖΑ ότι “στοχοποίησε” το Λιμενικό Σώμα και έδωσε επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα σχετικά είναι τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

“Θα αφήσουμε στην κρίση των πολιτών αυτούς οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία, αντί να υπερασπίζονται τη χώρα, στοχοποιούν τη χώρα και δίνουν, τελικά, επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα”, είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: Είναι πολύ λυπηρό αυτό το οποίο γίνεται τις τελευταίες μέρες με τη στοχοποίηση του Λιμενικού από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό ναυάγιο της Πύλου. Και είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο να βλέπουμε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα να αναπαράγονται από την επίσημη Τουρκία και την τουρκική προπαγάνδα”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πολύγυρο Χαλκιδικής Γ.Τ Ν.Δ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Τον πρόεδρο της Ν.Δ. καλωσόρισαν ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος και η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στο κέντρο του Πολυγύρου και αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του στη Χαλκιδική είναι η Νικήτη και τα Νέα Μουδανιά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα