Το τηλεφώνημα Τσίπρα - Μητσοτάκη στον Παυλόπουλο και το ραντεβού της Κυριακής

Ο Πρ. Παυλόπουλος παρασημοφορήθηκε από τον Πατριάρχη Αντιοχείας
Ο Πρ. Παυλόπουλος παρασημοφορήθηκε από τον Πατριάρχη Αντιοχείας EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικοινώνησαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ετοιμαστεί το προεδρικό διάταγμα, ενώ προς αντικατάσταση είναι ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κύβος ερριφθη. Οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε στο Κεντρικό Μαγκαζίνο του News 24/7 στους 88,6 με τον Κώστα Σαρρηκώστα ο Βασίλης Σκουρής, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, το βράδυ της Κυριακής και θα ζητήσει τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για σοβαρό εθνικό λόγο. Τις εκλογές θα διεξαγάγει η παρούσα κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αλλάξουν ο υπουργός Εσωτερικών και πιθανότατα ένα ακόμη μέλος της κυβέρνησης, ενώ ήδη έχει ετοιμαστεί το σχετικό προεδρικό διάταγμα.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά χθες το βράδυ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Ευρωεκλογές, Πρόεδρος Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Αλέξης Τσίπρας, Περιφερειακές Εκλογές, Δημοτικές Εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Πρόωρες εκλογές για να αποφασίσει ο λαός αν θέλει τα μέτρα μας ή νέα λιτότητα

ΝΔ: Με ενωτικό μήνυμα και χωρίς εφησυχασμό στην πορεία προς τις εθνικές κάλπες

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το τηλεφώνημα Καραμανλή στο Μητσοτάκη και οι δηλώσεις Σαμαρά στο Μοσχάτο

SHARE:

24Media Network