Τσαπανίδου: “Αποδεχόμαστε την πρόταση του MEGA για ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη”

Τσαπανίδου: “Αποδεχόμαστε την πρόταση του MEGA για ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη”
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή Aris Oikonomou / SOOC

Την πρόταση του MEGA για ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Αποδεκτή έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Πόπης Τσαπανίδου την πρόταση του MEGA για διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Με χαρά αποδεχόμαστε την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σε ανοιχτό διάλογο ντιμπέιτ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είμαστε στη διάθεση του καναλιού, όποια μέρα επιθυμεί τροποποιώντας το πρόγραμμα του προέδρου για να γίνει ο δημόσιος διάλογος που θα συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών”, αναφέρει η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η σχετική πρόταση έγινε από τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει την τηλεμαχία με όλους τους αρχηγούς, λόγω της προβολής ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στην πρόσκλησή του ο κ. Μαλέλης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θεωρούμε ότι η ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Τσίπρα θα συμβάλει στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου”.

Το Μαξίμου απορρίπτει debate Μητσοτάκη – Τσίπρα στο Mega

“Όχι” σε debate μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στο Mega λέει το Μαξίμου, απαντώντας στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα με δήλωση του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, απάντησε στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου:

“Η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου. Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει. Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική.”΄

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα