Τσίπρας: Η στήριξη Σακελλαρίδη αποτυπώνει την ανάγκη ανατροπής του συσχετισμού

Τσίπρας: Η στήριξη Σακελλαρίδη αποτυπώνει την ανάγκη ανατροπής του συσχετισμού
Eurokinissi

O Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών με αφορμή τη δημόσια στήριξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Με αφορμή τη δημόσια στήριξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την ανάγκη ανατροπής των συσχετισμών στις εκλογές της Κυριακής.

Αναλυτικά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

Αυτή τη μάχη πρέπει και θα τη δώσουμε όλοι μαζί!

Η σημερινή δημόσια στήριξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτυπώνει ανάγλυφα την ανάγκη για ανατροπή του συσχετισμού των εκλογών του Μαΐου. Και αναδεικνύει τον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης Δεξιάς την επόμενη των εκλογών.

Στο χέρι όλων μας είναι αυτό να το αποτρέψουμε. Και μπορούμε να το πετύχουμε, μόνο αν συσπειρωθούμε, παρά τις επί μέρους διαφορές και διαφωνίες μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε με προσοχή το μήνυμα των πολιτών στην προηγούμενη αναμέτρηση και αλλάζει εν κινήσει. Ξέρω, ότι αυτό δεν αρκεί, για να σβήσει παραλείψεις και αστοχίες του χθες. Είναι όμως μια αρχή, που χρωστάμε πρωτίστως στους πολίτες, που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως κυβέρνηση, όσο και ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Καλώ λοιπόν κάθε προοδευτικό πολίτη, παρά τις όποιες διαφωνίες και επιφυλάξεις, την Κυριακή να συμβάλει με την ψήφο του στη προσπάθειά μας να βάλουμε φραγμό σε μια ασύδοτη Δεξιά διακυβέρνηση.

Με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες μας, με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμά μας και με κινητήριο δύναμη την κριτική, αλλά και την εμπιστοσύνη σας, την Κυριακή ανατρέπουμε το δυσμενή συσχετισμό των προηγούμενων εκλογών και βάζουμε τα θεμέλια για την ισχυρή Προοδευτική εναλλακτική, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα