Τσίπρας σε Καμμένο: Διαψεύσθηκαν όσοι έκαναν σχέδια για παρένθεση

Τσίπρας σε Καμμένο: Διαψεύσθηκαν όσοι έκαναν σχέδια για παρένθεση
Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνο Καμμένο την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κουμουνδούρου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

Λίγες ώρες μετά την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, που έδωσε σε Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο τη δυνατότητα να επιστρέψουν στην κυβέρνηση, οι δύο αρχηγοί συναντήθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου (vid)

Η συνεργασία Τσίπρα-Καμμένου που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά τόσο από το εκλογικό αποτέλεσμα, όσο και από την κοινή τους εμφάνιση το βράδυ των εκλογών, επισφραγίστηκε σήμερα με τη συνάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ με τον πρωθυπουργό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμμουνδούρου.

Οι δύο αρχηγοί αναφέρθηκαν στο αποτέλεσμα των εκλογών και είπαν τα εξής:

Αλέξης Τσίπρας – Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά από 7 μήνες πάλι σε αυτό το γραφείο.

Πάνος Καμμένος – Ελπίζω να είναι μετά από τέσσερα χρόνια τώρα. Το  θέμα είναι ότι ο ελληνικός λαός το θέλει έτσι και είναι σημαντικό να το αποφασίζει μετά από επτά μήνες και όλα όσα συνέβησαν.

Αλέξης Τσίπρας – Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε σε βάθος χρόνου. Έχουν διαψευσθεί όσοι έφτιαχναν σχέδια επί χάρτου για παρένθεση. Απεδείχθη ότι η επιθυμία του ελληνικού λαού είναι να κάνουμε μια τομή με όσα συνέβησαν τα περασμένα χρόνια και  Έχουμε ευκαιρία, με σταθερά βήματα και μέσα σε βάθος τετραετίας, να υλοποιήσουμε τη βασική μας δέσμευση που είναι δώσουμε τον έντιμο αγώνα και να ματώσουμε αν χρειαστεί για να σταματήσει ο λαός μας να ματώνει.

Πάνος Καμμένος – Νομίζω ότι θα το πετύχουμε πολύ πιο σύντομα και το βασικό είναι να έρθει η σταθερότητα. Αν το πετύχουμε γρήγορα και έρθει η ελπίδα στον ελληνικό λαό. Στεναχωρήσαμε κάποιους αλλά τι να κάνουμε

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνάντησή τους:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα