Ελεύθερες μετακινήσεις: Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από σήμερα

Ελεύθερες μετακινήσεις: Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από σήμερα
Δύο κορίτσια περπατούν το βράδυ στην Αθήνα ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Σταματά ο περιορισμός της νυχτερινής κυκλοφορίας και οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα χωρίς απαγορεύσεις. Τι άλλο αλλάζει από σήμερα.

Τέλος μπαίνει στον περιορισμό της νυχτερινής κυκλοφορίας από σήμερα, Δευτέρα (28/06), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, την περασμένη Τετάρτη (23/06).

Τι αλλάζει από σήμερα:

  • Η εξαίρεση των πλήρως εμβολιασμένων εργαζομένων από την υποχρέωση διενέργειας self- test σε χώρους εργασίας και των αθλουμένων σε γυμναστήρια, 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού (και της δεύτερης δόσης εφόσον πρόκειται για εμβόλιο δύο δόσεων).
  • Επίσης, αλλάζει και το πρωτόκολλο στην εστίαση με αύξηση του ανώτατου ορίου παρουσίας μέχρι δέκα άτομα ανά τραπέζι, από έξι άτομα που ισχύει σήμερα.
  • Σχετικά με τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων δεξιώσεων, επιβεβαιώνεται ότι το ανώτατο όριο ατόμων θα είναι 300 άτομα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Σχετικά με τη λειτουργία των οργανωμένων παραλιών/πλαζ ορίζεται μέγιστος αριθμός εκατόν είκοσι ατόμων ανά 1.000τ.μ. επιφανείας παραλίας με ελεγχόμενη είσοδο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version