QUARANTINE: Νέα ταινία μικρού μήκους για την καραντίνα, δωρεάν στο διαδίκτυο

QUARANTINE: Νέα ταινία μικρού μήκους για την καραντίνα, δωρεάν στο διαδίκτυο
QUARANTINE REC Productions

Η ταινία αποτυπώνει κινηματογραφικά την απομόνωση που βιώνουν οι μοναχικοί άνθρωποι την περίοδο της καραντίνας. Δείτε την online δωρεάν.

Μια νέα ταινία μικρού μήκους με θέμα της τον κορονοϊό και την καραντίνα, διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο για όλους.

Η ταινία προσπαθεί να αποτυπώσει κινηματογραφικά την απομόνωση που βιώνουν οι μοναχικοί άνθρωποι την περίοδο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, καταγράφοντας οπτικά και ηχητικά τους προβληματισμούς και την αγωνία για το αύριο.

Μια μουντή, άχρωμη καθημερινότητα και μια ρουτίνα που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά χωρίς τελειωμό, ενώ το μυαλό αναζητά μια ανοπαία ατραπό για να ξεφύγει από αυτόν τον φαύλο κύκλο.

Όπως σημειώνει η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ταινία, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων, την περίοδο από 6 εώς και 12 Απριλίου, χωρίς να βγούν από το σπίτι, ενώ τα εξωτερικά πλάνα είχαν γυριστεί και υπήρχαν στο αρχείο μας πριν την έναρξη των περιοριστικών μέτρων.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία, εικονοληψία και editing του Τρύφωνα Δ. Ζήση, η μουσική επένδυση ανήκει στους Jom Bjork, Jay Varton και Ethan Sloan, ενώ η παραγωγή είναι της REC Productions.

Μπορείτε να δείτε την ταινία ελεύθερα παρακάτω:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα