Βίντεο απ’ τη δολοφονία Φιλόπουλου

Βίντεο απ’ τη δολοφονία Φιλόπουλου

Στην προβολή δύο βίντεο για τη συμπλοκή στην Παιανία, στην οποία είχε χάσει τη ζωή του ο Μ. Φιλόπουλος, προχώρησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων

Στην προβολή δύο βίντεο για τη συμπλοκή στην Παιανία, το Μάρτιο του 2007, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κατά την οποία είχε χάσει τη ζωή του ο 25χρονος Μιχάλης Φιλόπουλος, προχώρησε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου δικάζονται για την υπόθεση, 27 άτομα.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ένας εκ των κατηγορουμένων πάνω από τον πεσμένο Φιλόπουλο, να χειρονομεί με υβριστικές εκφράσεις. Η υπεράσπισή του, ωστόσο, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι σε άλλο σημείο του βίντεο, που δεν προβλήθηκε στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος βοηθά τον 25χρονο.

Το δεύτερο βίντεο προβλήθηκε ύστερα από αίτημα της Πολιτικής Αγωγής και είναι λήψη της πορείας προς την Παιανία, που είχε κάνει με το κινητό του ο Μιχάλης Φιλόπουλος.

Η Πολιτική Αγωγή προσκόμισε στο δικαστήριο αναφορά τού αστυνομικού τμήματος Νίκαιας, σύμφωνα με την οποία ένας από τους κατηγορουμένους, στις 15 Σεπτεμβρίου 2008, εξύβρισε τη μητέρα και την αδελφή του θύματος, έξω από το Γ’ Νεκροταφείο, όπου οι δύο γυναίκες είχαν πάει στο μνήμα του 25χρονου.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα