Επαγγελματικοί φορείς της Θεσσαλονίκης κατά Αλεξιάδη για την υπερφορολόγηση

Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISIS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. (EUROKINISIS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σε εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων της πόλης, όταν αυτοί εξέφρασαν τον προβληματισμό και την αγωνία τους για την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων

Την αγωνία και το προβληματισμό τους για την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων έθεσαν εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια σύσκεψης με το αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της πόλης.

Ο κ. Αλεξιάδης αναφερόμενος στις αντιδράσεις του επιχειρηματικού κόσμου στα μέτρα φορολόγησης είπε ότι κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα και ότι δεν φοβάται το διάλογο με τους φορείς.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε και τα όρια της χώρας και τα δεδομένα της οικονομίας», πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι η υπερφορολόγηση δεν βοηθάει την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας τονίζοντας παράλληλα ότι οι επιχειρηματίες δεν έχουν άλλα να δώσουν και ότι δυστυχώς τα προαπαιτούμενα για την υπογραφή της νέας συμφωνίας είναι καθαρά φορολογικά μέτρα στα οποία η κοινωνία και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network