Και η American Airlines απευθείας πτήσεις προς Αθήνα

Και η American Airlines απευθείας πτήσεις προς Αθήνα

Θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με Νέα Υόρκη, Σικάγο και Φιλαδέλφεια.

Οι ΗΠΑ δείχνουν το δρόμο που πρόκειται να ακολουθήσει ο ελληνικός τουρισμός το καλοκαίρι του 2021. Και είναι ιδιαιτέρως σημαντική η αμερικανική αγορά για την Ελλάδα.

Μετά τις Delta και United Airlines και η American Airlines βάζει απευθείας δρομολόγια από τις ΗΠΑ για την Αθήνα, όντας η τρίτη αμερικανική εταιρεία που θα εκτελεί πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Οι αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες σχεδιάζουν τις πτήσεις τους με βάσει τη βιωσιμότητα των δρομολογίων, έχουν επίγνωση της ζήτησης κι αυτό είναι ενθαρρυντικό για τη φετινή χρονιά και τον τουρισμό της Ελλάδας.

«Οι εκπρόσωποι των αμερικανικών αερομεταφορέων μεταφέρουν μια εικόνα έντονου ενδιαφέροντος εκ μέρους του επιβατικού τους κοινού για ταξίδια στην Ελλάδα, με μεγάλο αριθμό κρατήσεων για το αμέσως επόμενο διάστημα. Είναι ενδεικτικό ότι η American Airlines έχει προβλέψει για φέτος περισσότερες θέσεις για τη χώρα μας σε σχέση με το 2019. Οι κινήσεις αυτές πιστοποιούν εμπράκτως ότι η Ελλάδα παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων για τους Αμερικανούς τουρίστες», ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, συναντήθηκε με εκπροσώπων των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εκπρόσωποι των εταιρειών ανέφεραν ότι η Ελλάδα παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό ανάκαμψης από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Καταλήγοντας, η American Airlines είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία η οποία θα συνδέει την Αθήνα με τρία διαφορετικά αεροδρόμια των ΗΠΑ: Νέα Υόρκη, Σικάγο και Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα