Σκλαβενίτης: Αυτές είναι οι 27 περιοχές που επεκτείνεται η συνεργασία με τα e-food

Σκλαβενίτης: Αυτές είναι οι 27 περιοχές που επεκτείνεται η συνεργασία με τα e-food
Κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Ένα μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου της Αθήνας καλύπτει πλέον η δυνατότητα παραγγελίας προϊόντων του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω της πλατφόρμας του e-food .

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες όταν στις 24 Μαρτίου τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και η πλατφόρμα του e-food ένωναν τις δυνάμεις τους στο “πείραμα” του Περιστερίου.

Όλα δείχνουν ότι το πείραμα αυτό πέτυχε καθώς μέσα σε λίγες ημέρες η συνεργασία αυτή έχει επεκταθεί σε 27 περιοχές του λεκανοπεδίου της Αθήνας.

Οι 27 περιοχές της συνεργασίας 

Συγκεκριμένα την δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους στον Σκλαβενίτη μέσω της πλατφόρμας της e-food έχουν κάτοικων που διαμένουν σε Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ. Δημήτριος, Χαϊδάρι, Αμπελόκηποι, Ηλιούπολη, Άλιμος, Ίλιον, Χαλάνδρι, Σταθμός Λαρίσης, Δραπετσώνα, Μελίσσια, Γλυφάδα, Αιγάλεω, Νέα Χαλκηδόνα, Ψυχικό, Άγιος Στέφανος, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Μαρούσι, Πειραιάς, Νέα Ιωνία, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Βάρη, Καματερό, Καμίνια. Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση από τις δύο εταιρείες θα προστίθενται καθημερινά και νέες περιοχές.

 

Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μόνο online με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και αφορά παραγγελίες άνω των 30 ευρώ. Η διανομή είναι δωρεάν και αν παραγγελία πραγματοποιηθεί πριν από τις 4 το απόγευμα η παράδοση θα γίνεται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που αυτή πραγματοποιηθεί μετά από το συγκεκριμένο χρονικό όριο η παράδοση θα γίνεται την επόμενη. Η επιλογή σε κωδικούς ξεπερνάει (σ.σ. αναλόγως και το κατάστημα που εξυπηρετεί) τα 2.500 προϊόντα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συνεργασία της Σκλαβενίτη με το e-food είναι η δεύτερη κίνηση που πραγματοποιεί η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Πριν από λίγους μήνες είχε προχωρήσει στην εξαγορά του ηλεκτρονικού καταστήματος της caremarket.gr το οποίο όταν ολοκληρωθεί η προετοιμασία και το επιτρέψουν οι συνθήκες αναμένεται να το λειτουργήσει κάτω από το όνομα της, στο ανενεργό για δεκαετίες sklavenitis.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα