Τέσσερα βραβεία για το Ελληνικό OLIORAMA ανάμεσα σε 196 ελαιόλαδα και 17 χώρες, στο διαγωνισμό OLIVINUS 2016

Τέσσερα βραβεία για το Ελληνικό OLIORAMA ανάμεσα σε 196 ελαιόλαδα και 17 χώρες, στο διαγωνισμό OLIVINUS 2016

Με υψηλές, τιμητικές διακρίσεις επέστρεψε το ελαιόλαδο OLIORAMA, από τον διαγωνισμό OLIVINUS 2016 της Αργεντινής, ενός από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς ελαιολάδου στο κόσμο.

Το OLIORAMA της Αρχαίας Ολυμπίας, κέρδισε τέσσερα σημαντικά βραβεία στη διοργάνωση της Αργεντινής:  Δύο Xρυσά βραβεία Μεγάλου Κύρου Ποιότητας για το Oliorama Pgi Olympia and Oliorama Exclusive Bio Pgi Olympia, βραβείο Παγκόσμιας Συνολικής Παρουσίας και βραβείο Προτίμησης Επιτροπής Παιδιών.

Ο διαγωνισμός OLIVINUS 2016 είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός στο είδος του στο Νότιο Ημισφαίριο και ο πιο σημαντικός στη Νότια και Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Ιδιαιτερότητά του: Tα δείγματα ελαιολάδου που συγκεντρώνονται, έρχονται απευθείας από τον παραγωγό και όχι από εξαγωγείς ή διανομείς. Ειδικότερα το βραβείο Design OLIVINUS, θεσμοθετήθηκε για να δείξει τα πλεονεκτήματα σχεδιασμού και παρουσίασης φιάλης ελαιολάδου στον καταναλωτή παγκοσμίως. Επιπλέον, το βραβείο OLIVINUS ΚΙDS, είναι βραβείο ενός μοναδικού διαγωνισμού ελαιολάδου παγκοσμίως, όπου κριτές είναι εκπαιδευμένα στη γευσιγνωσία ελαιολάδου παιδιά, ηλικίας κάτω των 14.

Τέσσερα βραβεία για το Ελληνικό OLIORAMA ανάμεσα σε 196 ελαιόλαδα και 17 χώρες, στο διαγωνισμό OLIVINUS 2016

Τα βραβεία μοιράστηκαν ανάμεσα στις χώρες: Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Αργεντινή, Ουραγουάη, Χιλή και Νότια Αφρική. 

«Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι! Όλη η σκληρή δουλειά και η προετοιμασία μας εκτιμήθηκε και τιμήθηκε και στις 4 κατηγορίες. Δεσμευόμαστε να παράγουμε υψηλής ποιότητας Ελληνικό ελαιόλαδο. Τα βραβεία μας, μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε και να παραμείνουμε πιστοί στο όραμα και στους στόχους μας.  Ευχαριστούμε το διαγωνισμό OLIVINUS 2016 που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε και να παρουσιάσουμε το OLIORAMA», δήλωσε η Μαρία Σπηλιοπούλου, διευθύντρια OLIORAMA. 

Τέσσερα βραβεία για το Ελληνικό OLIORAMA ανάμεσα σε 196 ελαιόλαδα και 17 χώρες, στο διαγωνισμό OLIVINUS 2016

Η Εταιρεία OLIORAMA έχει ήδη αποσπάσει 14 μετάλλια στα πρώτα 2 χρόνια λειτουργίας της, με πιο σημαντικά:

Ασημένιο μετάλλιο Ποιότητας στο διαγωνισμό Νew York International Oil Competition 2016,

Ασημένιο μετάλλιο Ποιότητας στο διαγωνισμό JAPAN International Oil Competition 2016,

Ασημένιο μετάλλιο Ποιότητας στο διαγωνισμό Los Angeles International Oil Competition 2016,

Δύο χρυσά μετάλλια – Αριστεία Ποιότητας στο διαγωνισμό London International Oil Competition 2016,

Χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό «ΙΟΟC ΚΟΤΙΝΟS 2016»

Xρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό «ΑTHENA IOOC 2016»

Χρυσό μετάλλιο για Πρωτοποριακό Σχεδιασμό και Χάλκινο Ποιότητας στο διαγωνισμό Los Angeles International Oil Competition 2015

Λίγα λόγια για το OLIORAMA

Το OLIORAMA Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΓΕ είναι πρώιμης συγκομιδής από Βιολογικούς ελαιώνες στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, σε ένα από τα καλύτερα αγροκτήματα στην Ελλάδα. Η εμπειρία των τριών γενεών συνδυάζεται με τα στοιχεία της φύσης μέσα σε ένα υψηλής ποιότητας ελληνικό  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. (Περιορισμένης Συγκομιδής).

SHARE:

24Media Network