O ‘Mac Daddy’: 64χρονος Αμερικανός ζει εδώ και 45 χρόνια, με δύο Big Mac τη μέρα

O ‘Mac Daddy’: 64χρονος Αμερικανός ζει εδώ και 45 χρόνια, με δύο Big Mac τη μέρα

Ο συνταξιούχος έχει αδιάσειστες αποδείξεις για τον ισχυρισμό του, κατέχει ήδη το Ρεκόρ Γκίνες και αδημονεί να ξεπεράσει τα 30.000 burger της διάσημης αλυσίδας τον προσεχή Μάιο

Πόσα Big Mac θα μπορούσατε να φάτε σε μια μέρα; Σε ένα μήνα; Σε 45 χρόνια ίσως; Μην βιαστείτε να κάνετε την πρόσθεση. Ο Αμερικανός Ντον Γκόρσκε θα βρίσκεται ό, τι και να κάνετε “έτη φωτός” πιο μπροστά από εσάς. Ο 64χρονος, συνταξιούχος πλέον από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ κατέχει ήδη περίοπτη θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Βλέπετε πριν ένα χρόνο, οι ειδικοί κριτές του θεσμού έγινε μάρτυρες της κατανάλωσης του 28.788ου Big Mac που έτρωγε ο άνδρας.

Ο κύριος αυτός, που παρά τα όσα θα φανταζόμασταν δεν είναι ιδιαίτερα ευτραφής, ξεκίνησε την σχέση πάθους με το πιο διάσημο burger των Mc Donalds τον Μάιο του 1972. Από τότε δεν σταμάτησε να απολαμβάνει το αγαπημένο του γεύμα δις μέσα στην ημέρα, ποτέ. Ο ίδιος ισχυρίζεται μιλώντας στην The Sun πως διαθέτει τα αποδεικτικά στοιχεία πως επί 45 ολόκληρα χρόνια, η μόνη του τροφή υπήρξε το μπέργκερ αυτό. Πώς; Μα πολύ απλά, γιατί κρατούσε τις αποδείξεις από τις αγορές του.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του δημοσιεύματος, ο 64χρονος αναμένεται να έχει φάει 30.000 burgers ως τον προσεχή Μάιο, ένας αριθμός που σαφέστατα αποτελεί ορόσημο. Ο Γκόρσκε ωστόσο θέλει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Όπως αναφέρει σκοπεύει μέχρι να αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο να έχει καταναλώσει 40.000 από τα αγαπημένα του burger και όπως σχολιάζει, θα συνεχίσει να το κάνει ακόμη κι αν χρειαστεί να τα πίνει με καλαμάκι.

“Τα μπέρκερ ήταν πάντα το αγαπημένο μου φαγητό από μικρό παιδί. Όταν ήρθαν δε τα Big Mac έγιναν εκείνα το αγαπημένο μου” σχολιάζει παραδεχόμενος πως είναι κάπως (!!) εμμονικός, με το να θέλει να τρώει κάθε μέρα το ίδιο γεύμα. “Τρώω και άλλα πράγματα, αλλά όχι πολύ συχνά” σημειώνει.

Όσο για την υγεία του, ισχυρίζεται πως είναι καθ’ όλα υγιής, δεν έχει χοληστερίνη και ότι κατά κύριο λόγο αυτό οφείλεται στους μακρούς καθημερινούς περιπάτους του.

 

Και πάμε τώρα στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Η εφημερίδα The Sun έκανε τους πρόχειρους υπολογισμούς και σύμφωνα με αυτούς, 30.000 burger ισοδυναμούν με 10.5 αγελάδες, έχουν το βάρος πέντε αυτοκινήτων ή 16 πιάνων με ουρά. Η ποσότητα αυτή μπορεί να συγκριθεί με 79 μωρά ελέφαντες. Θέλετε κι άλλα; Απόψε λέω να φάμε σαλάτα!!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα