Ανεξιχνίαστα όλα τα βαριά εγκλήματα, αλλά η Αστυνομία… πατάσσει την “εγκληματικότητα” στο “Εμπρός”!

Ανεξιχνίαστα όλα τα βαριά εγκλήματα, αλλά η Αστυνομία… πατάσσει την “εγκληματικότητα” στο “Εμπρός”!
Σφραγίστηκε το θέατρο «Εμπρός» Eurokinissi

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την "πάταξη" της εγκληματικότητας στα θέατρα και στις πλατείες, την ώρα που ειδεχθή εγκλήματα παραμένουν ανεξιχνίαστα και κακοποιά στοιχεία κυκλοφορούν ελεύθερα.

Μια φορά κι έναν καιρό ένα πολιτικό κόμμα της αντιπολίτευσης είχε κάνει ψωμοτύρι το δόγμα «τάξη και ασφάλεια», υποσχόμενο ότι θα εξαφανίσει κάθε εγκληματικό ρουθούνι, που είχε αφήσει ασύδοτο η τότε κυβέρνηση. Έτσι έλεγαν.

Το κόμμα αυτό ήρθε στην κυβέρνηση και άρχισε να πατάσσει την «εγκληματικότητα». Πρώτα- πρώτα εξουδετέρωσε τον Ρουβίκωνα, που πετούσε τρικάκια. Μεγάλη επιτυχία. Μετά άρχισε να εκκενώνει διάφορα κατειλημμένα κτίρια. Ομοίως επιτυχία.

Συνέχισε με τις επιχειρήσεις στα παγκάκια των πλατειών, όπου κάθονταν διάφορα εγκληματικά στοιχεία, που έβγαιναν να πάρουν αέρα μπαϊλντισμένα από την πολύμηνη κλεισούρα. Κι εκεί ορισμένα παλικάρια του Χρυσοχοίδη έδερναν αδιακρίτως και κάποια άλλα περιποιούνταν συλληφθέντες μέσα στη ΓΑΔΑ-έτσι καταγγέλθηκε. Αυτές τις «επιτυχίες»-και άλλες ων ουκ εστιν αριθμός- είχε η Αστυνομία, στα σχεδόν δύο χρόνια που εφαρμόζεται το «νόμος και τάξη».

Εν τω μεταξύ:

  • Ο χρυσαυγίτης Παππάς την έχει κοπανήσει εδώ και μήνες και ο Χρυσοχοίδης έχει μείνει στο «θα συλληφθεί, τελεία και παύλα». Ακόμα περιμένουμε…
  • Ενας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον υπουργό και του έδωσε εντολή να …επισπευσθούν οι έρευνες. Ακόμα περιμένουμε…
  • Εγινε το φρικώδες έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η Αστυνομία διοχετεύει στα μέσα ενημέρωσης το ένα σενάριο μετά το άλλο, αλλά αποτέλεσμα μηδέν.
  • Καταγγέλλονται «συμβόλαια θανάτου»(στη Ζάκυνθο είχαμε διπλή εκτέλεση), αλλά ουδείς «συμβολαιογράφος» αποκαλύφθηκε ούτε οι αυτουργοί συνελήφθησαν.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αστυνομία επιδεικνύει πρωτοφανή ζήλο στην εκκένωση και σφράγιση ενός κατειλημμένου κτιρίου-θεάτρου, λες και εκεί μέσα κατοικοεδρεύουν απεχθείς εγκληματίες που σχεδιάζουν ληστείες και εκτελέσεις.

Κύριε Χρυσοχοίδη, μεγαλόσχημε υπουργέ του νόμου και της τάξης, δεν λέτε στα τζιμάνια σας να ασχοληθούν με τον Παππά και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ν’ αφήσουν ήσυχο το «Εμπρός»; Οσο προπαγανδιστικό σανό κι αν ρίξετε, ακόμα και οι περίφημοι «νοικοκυραίοι» έχουν καταλάβει πλέον ότι έχετε γίνει ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα