Η Μπριόνα Τέιλορ γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό της Όπρα

Η Μπριόνα Τέιλορ γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό της Όπρα
Η Μπριόνα Τέιλορ γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό της Όπρα

"Δεν μπορούμε να σωπάσουμε. Οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μέσο διαθέτουμε και να κλάψουμε για τη δικαιοσύνη", γράφει η Όπρα για τον θάνατο της Μπριόνα Τέιλορ.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ μέσα από το νέο εξώφυλλο του περιοδικού της “O, The Oprah Magazine” αποδίδει αυτόν το μήνα, φόρο τιμής σε έναν σπουδαίο άνθρωπο. Σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα τεύχη, στα εξώφυλλα των οποίων φιγουράρει η δική της μορφή, αυτή τη φορά συναντάμε την Μπριόνα Τέιλορ. Την εικόνα συνοδεύει το δυνατό λεκτικό “HER LIFE MATTERS”, δηλαδή η ζωή της μετράει.

H 26χρονη Μπριόνα Τέιλορ έπεσε νεκρή τον Μάρτιο από τα πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια μιας απροειδοποίητης εφόδου στο σπίτι της. Τον θάνατό της επανέφερε στο προσκήνιο η άγρια δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ από την αστυνομία. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων υπέρ του “Black Lives Matter” χιλιάδες άνθρωποι έχουν φωνάξει, διεκδικώντας δικαιοσύνη για την χαμένη ζωή της Μπριόνα.

Η ίδια η Όπρα γράφει “Φαντάσου 3 άγνωστοι άντρες να εισβάλουν στο σπίτι σου την ώρα που κοιμάσαι. Και τον σύντροφό σου να πυροβολεί για να σε προστατεύσει. Και μετά, χάος. Ένα πράγμα γνωρίζω σίγουρα: Δεν μπορούμε να σωπάσουμε. Οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μέσο διαθέτουμε και να κλάψουμε για τη δικαιοσύνη. Και γι’ αυτό το λόγο η Μπριόνα Τέιλορ βρίσκεται στο εξώφυλλο αυτού του τεύχους”.

Εκφράζοντας την υποστήριξή της προς την Μπριόνα η Όπρα Γουινφρεί τονίζει. “Ήταν σαν εσένα. Και όπως καθένας που πεθαίνει απροσδόκητα είχε σχέδια. Σχέδια για ένα μέλλον γεμάτο ευθύνες και δουλειά και φίλους και γέλιο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα