Και δεύτερος αστυνομικός της ΔΙΑΣ είχε άγιο

Και δεύτερος αστυνομικός της ΔΙΑΣ είχε άγιο

Από θαύμα ως φαίνεται δεν θρηνήσαμε και άλλους νεκρούς στην ανταλλαγή πυροβολισμών στου Ρέντη όπου έχασαν τη ζωή τους δύο παλικάρια της ομάδας ΔΙΑΣ. Μετά τον νεαρό που τον γλίτωσε το κράνος, ένας ακόμη σώθηκε χάρη στο κινητό του που σταμάτησε τη σφαίρα

Χθες, Παρασκευή 04/03,  ήρθε στο φως της δημοσιότητας η περίπτωση του νεαρού αστυνομικού, ο οποίος ήταν παρών στο άγριο πιστολίδι αλλά ευτυχώς κατάφερε να βγει σώος αφού η σφαίρα πέρασε ξυστά από πάνω του αφήνοντας τα σημάδια της στο κράνος του.

Κυριακάτικο δημοσίευμα αποκαλύπτει ένα απίστευτο ντοκουμέντο με άλλο ένα παλικάρι της ομάδας ΔΙΑΣ, να στέκεται τυχερό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  “Πρώτο Θέμα”, ο νεαρός, η ταυτότητα του οποίου για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτεται, στάθηκε τυχερός αφού μέσα στη βροχή από σφαίρες μια κατάφερε να διαπεράσει το αλεξίσφαιρό του οδεύοντας προς τη καρδιά του αλλά για καλή του τύχη είχε τοποθετήσει στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν του, το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο τον έσωσε.

Ο νεαρός, είχε φτάσει στο σημείο αμέσως μετά τις δύο μηχανές που δέχτηκαν τα μοιραία πυρά και πριν προλάβει να σηκώσει το περίστροφό του, βρέθηκε περικυκλωμένος από δεκάδες σφαίρες που τον περιτρυγύριζαν.

Ο δολοφόνος φαίνεται ήταν άριστος σκοπευτής και η σφαίρα είχε στόχο τη καρδιά του αλλά ευτυχώς η τύχη ήταν με το μέρος του.

(φωτο αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα