Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, παγετός στα ηπειρωτικά

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, παγετός στα ηπειρωτικά
Στιγμιότυπα από την παραλία του Λαιμού - Καβουρίου, Δευτέρα 12/2/2018. Eurokinissi

Βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν από την Παρασκευή σε όλα τα πελάγη

Τοπικά περιορισμένες ορατότητες στα δυτικά και βόρεια

Σήμερα Πέμπτη Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά της ασθενείς χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 με 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες στο νότιο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-01-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, το πρωί στις Κυκλάδες και την Κρήτη, και από το απόγευμα στο Ιόνιο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-01-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια, με ασθενείς τοπικές βροχές στα νοτιοδυτικά και από το βράδυ στα υπόλοιπα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και στα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-01-2020

Παροδικές νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς μεταβλητοί και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-01-2020

Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας στην Αττική

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος και ο υδράργυρος επανέλθει σε κανονικές τιμές για την εποχή.

Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη με άνοδο της θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και με τη θερμοκρασία σε άνοδο και το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα φτάσει τους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα