Καιρός: Γενικά αίθριος – Διατήρηση αστάθειας στα δυτικά, βόρεια και βορειοανατολικό Αιγαίο

Καιρός: Γενικά αίθριος – Διατήρηση αστάθειας στα δυτικά, βόρεια και βορειοανατολικό Αιγαίο
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 32 βαθμούς.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Γενικά βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με φαινόμενα αστάθειας κυρίως στα δυτικά τα βόρεια ηπειρωτικά και το ΒΑ Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή φτάνοντας τοπικά και τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 6 και στα νότια τοπικά τα 6-7 μποφόρ.

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

 

Σποραδικοί όμβροι και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 28 με 32 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια .Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 12/6/1989 είχαμε ισχυρές χαλαζοπτώσεις με ζημιές στη Δυτική Αχαΐα , ενώ το 2009 μία γυναίκα έχασε τη ζωή της πό κεραυνό στην Αλεξανδρούπολη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα