Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα με κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα με κανονικές θερμοκρασίες
Ηλιοφάνεια Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Βελτιωμένος καιρός σήμερα σε όλη σχεδόν τη χώρα με κανονικές θερμοκρασίες και ανέμους εως 7 μποφόρ στα πελάγη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά το πρωί και το βράδυ στα βορειοδυτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

Σήμερα Τετάρτη στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά, γρήγορα θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα δυτικά τις απογευματινές θα υπάρχουν νεφώσεις οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από τις απογευματινές ώρες και βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και στα βορειοδυτικά θα σημειωθεί νωρίς το πρωί κατά τόπους παγετός. Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 14 με 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις νεφώσεις με πιθανότητα για βροχή το πρωί αλλά γρήγορα θα επικρατήσει αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ αλλά θα εξασθενήσουν σταδιακά και το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. .

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τις πρώτες πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ: Σήν σήμερα στις 8/12/1966 Σφοδρή θύελλα στο Μυρτώο Πέλαγος προκαλεί τη βύθιση του πλοίου «Ηράκλειον» με αποτέλεσμα 240 νεκρούς. — Το 1969 αεροπλάνο της Ολυμπιακής κατέπεσε λόγω ισχυρής καταιγίδας στην Κερατέα Αττικής με 90 νεκρούς. —Το 2014 Ισχυροί ανεμοστρόβιλοι πλήττουν τα Κύθηρα και τη Βελανιδιά Λακωνίας. Χαλάζι στον Αγ. Νικόλαο Λακωνίας, υδροσίφωνες σε Βάρκιζα, Καστελλόριζο και Χίο. Ζημιές σε εκκλησία από κεραυνό στο Καρλόβασι

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα