“Καμίνι” η χώρα και την Πέμπτη

“Καμίνι” η χώρα και την Πέμπτη
Ζέστη στην Αθήνα Eurokinissi

Αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βορειοδυτικά. Στους 37 με 38 και τοπικά 39 βαθμούς η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βορειοδυτικά

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κατά 6 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή και θα φτάσει τους 37 με 38 τοπικά και 39 βαθμούς

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 4-5 και στα νότια μόνο 5 με 6 μποφόρ

 

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ τα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 37 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 37 με 38 και τοπικά 39 και στα νησιά του Αιγαίου τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός ενώ το μεσημέρι θα συννεφιάσει τοπικά . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 2/7/2010 είχαμε ισχυρή καταιγίδα στη Ξάνθη και το 2016: Πλημμύρα στο Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης, με ανεμοστρόβιλος λίγο έξω από τη Θεσ/νίκη. Κεραυνοί προκάλεσαν δασική πυρκαγιά στην Ποντοκώμη και άλλες καταστροφές στη Νεράιδα Κοζάνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα