Σχεδόν αίθριος καιρός με ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Σχεδόν αίθριος καιρός με ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
Στιγμιότυπο από την παραλία "Βοτσαλάκια" στον Πειραιά Eurokinissi

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά τα 7-8 μποφόρ στο Αιγαίο

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-07-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο και από το απόγευμα στο Ιόνιο 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


ΔΕΥΤΕΡΑ 13-07-2020

Στα βόρεια, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.


ΤΡΙΤΗ 14-07-2020

Στα ανατολικά και τα βόρεια, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Θεσσαλία και τις Σποράδες, με σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Στα δυτικά αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.


Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει σχεδόν αίθριος και με μέγιστη θερμοκρασία περί τους 29 με 30βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα