Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές την Κυριακή

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές την Κυριακή
ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKIKNISSI Eurokinissi

Λίγες βροχές στα ανατολικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Στα ανατολικά τοπικές βροχές –Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις

  • Θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στα πελάγη

 

Την Κυριακή στη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Μακεδονία τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 26 με 28 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

 

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 18/10/1934 είχαμε ανεμοστρόβιλος στον Αστακό που προκάλεσε τον θάνατο 3 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 40. Σοβαρές καταστροφές σε κτίρια. — 1937: Πολύνεκρη κακοκαιρία στη Β. Κρήτη με 16 θύματα και σοβαρές ζημιές. Το 2006 πλημμύρες στη Κρήτη και το 2010: Ισχυρές βροχές σε Χίο και Ικαρία με αποτέλεσμα τον πνιγμό δύο ανθρώπων και σημαντικές καταστροφές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version