Α.Τ. Ομόνοιας: Από ισχαιμικό επεισόδιο εξαιτίας λήψης ναρκωτικών ο θάνατος του Νιγηριανού

Αστυνομικο Τμήμα Ομόνοιας
Αστυνομικο Τμήμα Ομόνοιας EUROKINISSI

Εικάζεται από τους αστυνομικούς ότι ο Νιγηριανός είδε τους αστυνομικούς και φοβούμενος τον επικείμενο έλεγχο πιθανόν κατάπιε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με αποτέλεσμα να υποστεί ισχαιμικού τύπου αλλοίωση του μυοκαρδίου ύστερα από λήψη εξαρτησιογόνων ουσιών, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Σε ισχαιμικού τύπου αλλοίωση του μυοκαρδίου ύστερα από λήψη εξαρτησιογόνων ουσιών, οφείλεται ο θάνατος του Νιγηριανού που είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας στις 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εκκρεμούσαν.

Μάλιστα, από τους αστυνομικούς εικάζεται ότι πιθανόν όταν ο Νιγηριανός είδε τους αστυνομικούς και φοβούμενος τον επικείμενο έλεγχο ενδεχομένως κατάπιε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, αφού δεν είπε τίποτα σχετικό στους αστυνομικούς ώστε να τον μεταφέρουν εγκαίρως σε νοσοκομείο.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή είχε διαταχθεί και διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας διερευνήθηκαν αναλυτικά όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, ενώ από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, δεν προέκυψε με κανέναν τρόπο να είχε προηγηθεί αστυνομική βία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η σύζυγος του Εμπούκα ξεσπά: Τον χτύπησαν και πέθανε στο Τμήμα της Ομόνοιας

Νιγηριανός εξέπνευσε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άντρα που πέθανε με κομμένο λαιμό έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας

Δεν προκύπτει αστυνομική βία στο θάνατο του Νιγηριανού λέει η ΕΛΑΣ

Ομόνοια: Πέτρες και χημικά μετά την πορεία για το θάνατο του Νιγηριανού μετανάστη

SHARE:

24Media Network