Ατύχημα motocross στα Γιαννιτσά: Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 27χρονος

Ατύχημα motocross στα Γιαννιτσά: Αποσωληνώθηκε ο 16χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 27χρονος
Εικόνα από το ατύχημα σε αγώνα μότοκρος στα Γιαννιτσά glomex

Χαμόγελα στην οικογένεια του 16χρονου, που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι ενώ παρακολουθούσε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά. Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο δεύτερος τραυματίας.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία μετά από 12 μέρες στην οικογένεια του 16χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ παρακολουθούσε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά.

Ο 16χρονος αποσωληνώθηκε πλήρως την Παρασκευή (29/10) αλλά παραμένει στη ΜΕΘ, με την κατάστασή του να βελτιώνεται συνεχώς. Σύμφωνα με τον Alpha, ο νεαρός έχει επαφή με το περιβάλλον και οι γιατροί ευελπιστούν ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα βγει και από την εντατική.

Σε ό,τι αφορά τον 27χρονο τραυματία, όπως αναφέρει το voria, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται «κρίσιμη» και παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».  Αμφότεροι είχαν τραύματα στο κεφάλι και υποβλήθηκαν σε επέμβαση.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα motocross έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα, τραυματίζοντας σοβαρά τα δύο άτομα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα