Χανιά: Αστυνομία και Λιμενικό σε παραλίες "κυνηγούσαν" τους ανυπάκουους

Χανιά: Αστυνομία και Λιμενικό σε παραλίες "κυνηγούσαν" τους ανυπάκουους
ZARPANEWS.GR

Πάρα πολλοί ήταν οι Χανιώτες που αγνόησαν τις υποδείξεις των αρχών και ξεχύθηκαν σε πάρκα και παραλίες.

Τους… ανυπάκουους Χανιώτες, που παρά την καθολική απαγόρευση για συγκεντρώσεις σε παραλίες και πάρκα λόγω κορονοϊού, τα κατέκλυσαν, προσπαθούν να συνετίσουν από το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές των Χανίων.

Οπως αναφέρει το zarpanews.gr παρά τα ακόμη πιο αυστηρά μέτρα -που ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση- απαγόρευσης συγκεντρώσεων σε παραλίες και πάρκα, προς αποφυγή μαζικής εξάπλωσης και διασποράς του κορονοϊού, φαίνεται πως αρκετοί ήταν οι πολίτες εκείνοι που και στα Χανιά αψήφησαν τον περιορισμό και κατέκλυσαν την ύπαιθρο αψηφώντας την επικινδυνότητα.

Από τις πρωινές ώρες της Κυριακής περιπολικά της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, κινήθηκαν σε πολλά παραλιακά μέρη των Χανίων και καλούσαν τον κόσμο να εκκενώσει τις περιοχές, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσαν οι αρχές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ευρύτερη περιοχή της Χρυσής Ακτής και των Αγίων Αποστόλων, όπου οι εκατοντάδες πολίτες που είχαν συρρεύσει στις παραλίες και στο πάρκο, άκουσαν τις σειρήνες των περιπολικών και την έκκληση για εκκένωση στα μεγάφωνα: «Θερμή παράκληση, απομακρυνθείτε από τις παραλίες σύμφωνα με τις οδηγίες για την πρόληψη κατά του κορονοϊού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Κρήτη, Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα
SHARE:

24Media Network