Climate Change Conference: Νομοθεσία, Τεχνολογία, Χρηματοδότηση

Climate Change Conference: Νομοθεσία, Τεχνολογία, Χρηματοδότηση
Climate Change Conference

Με βάση το τρίπτυχο "πολιτικές για κλιματική αλλαγή, τιμές υδρογονανθράκων και covid-19", στο συνέδριο θα εξεταστούν ποικίλα θέματα για τη νέα πραγματικότητα.

Το digital Climate Change Conference που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, θα αποτελέσει την ανανεωμένη πλατφόρμα ενημέρωσης σχετικά με τους τρεις πυλώνες που πρόκειται να διαμορφώσουν τη νέα πραγματικότητα γύρω από την κλιματική αλλαγή. Oι περιβαλλοντικές προτεραιότητες και τα νέα δεδομένα λόγω του covid-19 και της προκαλούμενης ύφεσης, καθιστούν απαραίτητη την λήψη νέων μέτρων και αποφάσεων για την εξασφάλιση της αειφόρου ανάπτυξης όλων των κλάδων της οικονομίας.

Με βάση, επομένως, το τρίπτυχο «πολιτικές για κλιματική αλλαγή, τιμές υδρογονανθράκων και covid-19», θα εξεταστούν θέματα όπως η προώθηση του προγράμματος Green Deal και EU 2030 Climate Targets της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το πρωτοφανές πλέγμα ‘Πολιτικές για κλιματική αλλαγή, πτώση στις τιμές υδρογονανθράκων, covid-19 και οικονομική ύφεση’, ο ενεργειακός μετασχηματισμός και ποιές τεχνολογίες επηρεάζονται, η μετάβαση από λιγνίτη σε ΑΠΕ, οι νέες «αγορές άνθρακα» και οι άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στις επιχειρήσεις.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν για το Green Deal, τη φορολόγηση της ενέργειας αλλά και τους Ευρωπαικούς στόχους για την κλιματική αλλαγή μέχρι το 2030 οι:

  • Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Ευρωβουλευτής, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
  • Πέτρος Κόκκαλης, Ευρωβουλευτής, Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά/Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών.
  • Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτής, Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλοδημοκρατών.

Επίσης, θα παρουσιάσουν την εμπειρία και τις απόψεις τους πολλοί σημαντικοί παράγοντες της παραγωγής, κατανάλωσης, χρηματοδότησης και ρύθμισης της αγοράς ενέργειας.

Αξίζει να το παρακολουθήσουν στελέχη:

  • Επιχειρήσεων όλων των τομέων παραγωγής ή κατανάλωσης ενέργειας
  • Χρηματοπιστωτικών οίκων, ασφαλιστικών εταιρειών και funds
  • Ελεγκτικών και δικηγορικών εταιρειών
  • Σχετικών Αρχών όπως η ΡΑΕ, ο ΔΑΠΕΕΠ (τ. ΛΑΓΗΕ), ο ΑΔΜΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Natural Resources PC και την Boussias Communications.

https://www.climatechangeconference.gr/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα