Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Μάγδα Φύσσα ξανά αντιμέτωπη με τον Ρουπακιά

Απολογίες των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγή. Στην φωτό η μητέρα του Παυλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.
Απολογίες των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγή. Στην φωτό η μητέρα του Παυλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα. EUROKINISSI

Με το σχολιασμό των καταθέσεων μαρτύρων υπεράσπισης συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Στο εδώλιο κάθονται 15 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ανάμεσά τους και ο Ρουπακίας. Εμφανώς ταραγμένη παρακολουθεί τη διαδικασία η Μάγδα Φύσσα.

Με τους κατηγορούμενους πρώην και νυν βουλευτές να εξακολουθούν να είναι απόντες από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε η σημερινή και καίρια συνεδρίαση, καθώς αναμένεται η έναρξη των απολογιών για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Συνολικά 14 από τους 18 κατηγορούμενους κάθονται αυτή τη στιγμή στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ανάμεσά τους ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, Γ. Ρουπακιάς. Ο κατηγορούμενος για το θάνατο του 34χρονου μουσικού μετήχθη με καθυστέρηση από το σπίτι του όπου διαμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την αποφυλάκισή του, με αποτέλεσμα να φτάσει στη δικαστική αίθουσα αφού ξεκίνησε η διαδικασία.

Καρέ από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, Μάγδα Φύσσα
Καρέ από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, Μάγδα Φύσσα EUROKINISSI

Έκδηλη ήταν η ταραχή της Μάγδας Φύσσα, η οποία ύστερα από περίπου 3 χρόνια βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τον Γ. Ρουπακιά. Γνωστοί της προέτρεπαν να τη βοηθήσουν, προσφέροντας νερό και αέρα, ενώ στο ερώτημα της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη αν χρειάζεται βοήθεια ή αν επιθυμεί να βγει εκτός αίθουσας, η απάντηση ήταν πως απλά ταράχτηκε. Τελικά, η Μάγδα Φύσσα εξήλθε της δικαστικής αίθουσας και με δάκρυα στα μάτια προσπάθησε να ηρεμήσει.

Ηχηρή είναι η απουσία όλων των πρώην και νυν βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς εξακολουθούν να απέχουν από τη διαδικασία, εκπροσωπούμενοι από τους συνηγόρους τους, όπως άλλωστε έχουν δικαίωμα.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι σχολιασμοί των συνηγόρων υπεράσπισης για τις καταθέσεις μαρτύρων που προτάθηκαν από τους κατηγορούμενους. Στη συνέχεια, αναμένεται να ξεκινήσουν -ενδεχομένως και σήμερα- οι πρώτοι κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη δικογραφία για τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δίκη, Χρυσή Αυγή, Γιώργος Ρουπακιάς, Μάγδα Φύσσα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αρχίζουν οι απολογίες με τον άνθρωπο που ειδοποίησε για τον Φύσσα

SHARE:

24Media Network