Φονικές πλημμύρες στην Αττική: Στη θάλασσα εντοπίσθηκαν δύο από τα θύματα

Φονικές πλημμύρες στην Αττική: Στη θάλασσα εντοπίσθηκαν δύο από τα θύματα
Πλημμύρες και καταστροφές στη Μάνδρα Αττικής. Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας) Eurokinissi

Φόβοι για αύξηση του αριθμού των θυμάτων από τη φονική θεομηνία- Εκατοντάδες οι κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική- Ανυπολόγιστες οι καταστροφές

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, έχοντας φθάσει τους δεκατρείς. Δύο απότα θύματα είχαν παρασυρθεί στη θάλασσα, όπου εντοπίσθηκαν από το Λιμενικό. Νωρίτερα, τα σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής είχαν καταφέρει να προσεγγίσουν δύο ανθρώπους, που τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκροί.  Ταυτόχρονα διεξάγονται επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τριών ανθρώπων που έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι από τους συγγενείς τους στην περιοχή της δυτικής Αττικής . Ηδη οι νεκροί από τη θεομηνία είναι επιβεβαιωμένα επτά, ενώ τουλάχιστον επτά είναι και οι τραυματίες που έχουν διακομισθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Περίπου στις 2 το μεσημέρι σταμάτησε η βροχή που είχε αρχίσει λίγο νωρίτερα να πέφτει καταρρακτωδώς στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο. Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική άρχισε να μεταφέρει λέμβους προκειμένου τα σωστικά συνεργεία να καταφέρουν να προσεγγίσουν σημεία που η στάθμη του νερού είναι ψηλά με αποτέλεσμα τα οχήματά της να μη μπορούν να πλησιάσουν και να ερευνήσουν για τυχόν εγκλωβισμένους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα