Διακινούσαν όλα τα είδη ναρκωτικών με “έδρα” το Μεταξουργείο

Διακινούσαν όλα τα είδη ναρκωτικών με “έδρα” το Μεταξουργείο
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Σε έρευνες στις οικίες τους κατελήφθησαν να κατέχουν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, ηρωίνη, κάνναβη, μεθαδόνη και ποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Συνελήφθησαν στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία 41χρονη Ελληνίδα και ένας 33χρονος Βούλγαρος, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση διαφόρων ειδών ναρκωτικών ουσιών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών και ειδικότερα στην περιοχή του Μεταξουργείου, εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Σε έρευνες στις οικίες τους κατελήφθησαν να κατέχουν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, ποσότητες διάφορων ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 1.368 γραμμ., ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1.980 γραμμ., μεθαδόνη βάρους 95 γραμμ., κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης βάρους 0,3 γραμμ., 2.000 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 3 δελτία αστυνομικής ταυτότητας, εκ των οποίων δύο δηλωθέντα ως απολεσθέντα και το ένα πλαστό και πλήθος νάιλον συσκευασιών κατάλληλων για τη συσκευασία ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα