Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού εκτός υπηρεσίας που πυροβόλησε για να αποτρέψει διάρρηξη

Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού εκτός υπηρεσίας που πυροβόλησε για να αποτρέψει διάρρηξη
Ελληνική αστυνομία Nikos Libertas / SOOC

Δύο κουκουλοφόροι έσπασαν την τζαμαρία φαρμακείου και εισέβαλαν σε αυτό. Ο αστυνομικός βγήκε στο μπαλκόνι του και παρότι τους φώναξε εκείνοι συνέχισαν οπότε πυροβόλησε για εκφοβισμό τέσσερις φορές.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αστυνομικού εκτός υπηρεσίας που έκανε χρήση του όπλου για να αποτρέψει διάρρηξη σε φαρμακείο στον Άγιο Δημήτριο.

Περίπου στη μία τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες έσπασαν με το καπάκι από ένα φρεάτιο την τζαμαρία φαρμακείου και στη συνέχεια εισέβαλαν στο εσωτερικό του για να το κλέψουν.

Ένας γείτονας που είναι αστυνομικός και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, βγήκε στο μπαλκόνι του και τους φώναξε όμως εκείνοι συνέχισαν και έτσι έκανε χρήση του όπλου του, πυροβολώντας όπως ισχυρίστηκε τέσσερις φορές σε κενό τομέα για εκφοβισμό με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να τραπούν σε φυγή.

Σε βάρος των αγνώστων διαρρηκτών σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και αναζητούνται, δικογραφία όμως σχηματίστηκε και σε βάρος του αστυνομικού για την χρήση του όπλου, καθώς φαίνεται ορισμένες σφαίρες κατέληξαν στην πλευρά του φαρμακείου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα