Δολοφονία Μακρή: Η άρνηση του κατηγορούμενου και το ευχαριστώ της Βικτώριας Καρύδα

Δολοφονία Μακρή: Η άρνηση του κατηγορούμενου και το ευχαριστώ της Βικτώριας Καρύδα
Ο 31χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή οδηγείται από αστυνομικούς στον εισαγγελέα Eurokinissi

Ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι την ώρα του φόνου βρισκόταν μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, και συγκεκριμένα σε κέντρο στη Γλυφάδα - Ικανοποιημένη από την πρόοδο της υπόθεσης η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία.

“Δεν γνώριζα καν τον Μακρή, και δεν είχα κίνητρο να τον δολοφονήσω όπως κατηγορούμαι. Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου. Αν ήμουν επαγγελματίας εκτελεστής δεν θα φρόντιζα να εξαφανιστώ άμεσα μετά την πράξη μου. αυτό υποστηρίζει ο φερόμενος ως δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη στη Βουλγαρία του αδερφού του, ο οποίος φέρεται τη μοιραία νύχτα να οδηγούσε το αυτοκίνητο διαφυγής από την περιοχή του φόνου.

Τα δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 που επικαλείται πηγές της ασφάλειας τα δύο αδέρφια εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου και εμπλέκονται στην υπόθεση αφού και αναγνωρίστηκαν από φίλο του επιχειρηματία που του έλεγε ότι τους βλέπει συνέχεια μπροστά του ενώ διακρίνονται και σε βίντεο από την περιοχή.

Η Βικτώρια Καρύδα σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία με δηλώσεις της στη Real News ευχαριστεί τους αστυνομικούς για την πρόοδο που έχουν κάνει στην προσπάθεια πλήρους εξιχνίασης της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα