Ελλιπής η δικογραφία για τον γιο του Μπαλτάκου. Παραδόθηκε στο Ναυτοδικείο

Ελλιπής η δικογραφία για τον γιο του Μπαλτάκου. Παραδόθηκε στο Ναυτοδικείο

Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος παρέδωσε τη δικογραφία για το Δημήτρη Μπαλτάκο. Διαβάστε γιατί κατηγορείται

Στον εισαγγελέα του ναυτοδικείου παραδόθηκε, το μεσημέρι της παρασκευής, η δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

Είναι για το επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή, μεταξύ του σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος Δημήτρη Μπαλτάκου, γιου του τέως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η εισαγγελία του ναυτοδικείου χαρακτήρισε ελλιπή τη δικογραφία, καθώς περιλαμβάνει μόνο τις καταθέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και όχι αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική έκθεση από τους μηνυτές, που φέρονται ότι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Η δικογραφία όταν θα ολοκληρωθεί θα παραδοθεί στον αντιεισαγγελέα του ναυτοδικείου, ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον Δημήτρη Μπαλτάκο, σύμφωνα με τη δικογραφία, είναι απλή απρόκλητη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Το πρωί ο σημαιοφόρος του Λιμενικού, παρουσιάστηκε στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, καθώς με απόφαση του αρχηγού του Σώματος είχε τεθεί στη διάθεση της υπηρεσίας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τάκης Μπαλτάκος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υιός Μπαλτάκου: Ο φανατικός της θύρας 13 που έκανε γήπεδο τη Βουλή

Παρουσιάστηκε στο αρχηγείο Λιμενικού ο γιος του Μπαλτάκου

SHARE:

24Media Network