Γλυκά Νερά: Φοβόταν το σύζυγό της η Καρολάιν-Δεν προκύπτει ταξίδι στη Σούδα

Γλυκά Νερά: Φοβόταν το σύζυγό της η Καρολάιν-Δεν προκύπτει ταξίδι στη Σούδα
Η φωτογραφία που ανήρτησε ο πιλότος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Instagram

Όλα τα στοιχεία από την προανάκριση των Αρχών και από τις μαρτυρίες πρωταγωνιστών δείχνουν πως η Καρολάιν είχε πάρει τις αποφάσεις της, τις οποίες όμως ίσως ντρεπόταν να μοιραστεί με τους δικούς της και σίγουρα φαίνεται να φοβόταν το σύζυγό της.

Προμελέτη και όχι βρασμό δείχνουν όλα τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σε βάρος του 33χρονου συζυγοκτόνου, που στέρησε με τα ίδια του τα χέρια την ζωή από την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του μωρού τους.

Τα στοιχεία της υπόθεσης δείχνουν πως η μοιραία νύχτα της 11ης Μαΐου ήταν η κορύφωση ενός δράματος που ζούσε για καιρό η Καρολάιν, καθώς φαίνεται πως ήδη είχε πάρει τις αποφάσεις της να προχωρήσει την ζωή της χωρίς τον σύζυγό της, να σπουδάσει αυτό που επιθυμούσε και να μείνει μόνη της στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την κόρη της.

Το ζευγάρι βρισκόταν επί σειρά μηνών σε μία διαρκή φθορά, υπήρχε εκνευρισμός, φόβος της Καρολάιν προς τον σύζυγό της αλλά και τσακωμοί που διαρκώς εντείνονταν. Όλα όσα έγιναν άλλωστε εκείνο το βράδυ μόνο βρασμό δεν αποδεικνύουν, αφού όλες οι κινήσεις του πιλότου μετά το ειδεχθές του έγκλημα, δείχνουν ψυχρότητα και στρατηγική.

Οι Αρχές γνωρίζουν πολλά όχι μόνο για τις σχέσεις του ζευγαριού αλλά και για το παρελθόν του δράστη. Για καταστάσεις που μόνο περαιτέρω φθορά επέφεραν στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις του ζευγαριού εδώ και πολλούς μήνες, ενώ μεταξύ τους επήλθαν και διαφορές που αφορούσαν τα οικονομικά τους αλλά και την βοήθεια που λάμβαναν από την οικογένεια της Καρολάιν.

Όλα έδειχναν πως η σχέση αυτή είχε πάρει καταστροφική πορεία. Οι καταθέσεις ανθρώπων του περιβάλλοντος του θύματος, της συμβούλου που απευθύνθηκε το ζευγάρι αλλά και η ανάλυση των ψηφιακών ευρημάτων από τα κινητά τηλέφωνα θύματος και δράστη, έχουν προσφέρει πλήρη εικόνα στην Αστυνομία για την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτό το ζευγάρι.

Σημειώνεται ότι από την ανάλυση των κινητών τους τηλεφώνων δεν έχει προκύψει έως τώρα καμία σχέση ή γνωριμία με άτομο που ο τραγικός του θάνατος είδε το φως της δημοσιότητας και διακινήθηκαν σχετικές φήμες.

Για την περίπτωση της Σούδας, φαίνεται πως επίσης δεν φαίνεται να έχει σχέση, καθώς η μαρτυρία βασίζεται σε ομοιότητα και όχι με βεβαιότητα στην ίδια την Καρολάιν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η αναφορά της συγκεκριμένης γυναίκας για εκείνον τον πιλότο που εμφανίστηκε μαζί με μία κοπέλα που την έμοιαζε, ως ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές, της δήλωσε πως «βρισκόταν στην Σούδα με μετάθεση», κάτι που παραπέμπει μάλλον σε πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας αφού στην περιοχή υπάρχει αεροπορική βάση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα