Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο συζυγοκτόνος

Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο συζυγοκτόνος
O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγείται στον εισαγγελέα. EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

"Το συγγνώμη είναι πολύ μικρή λέξη για αυτό που έχει συμβεί". Οι πρώτες δηλώσεις, μέσα από τη φυλακή, του πιλότου που δολοφόνησε την Καρολάιν.

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στην υπόθεση που έχει “παγώσει” όλο το πανελλήνιο. Ο 33χρονος πιλότος μίλησε για πρώτη φορά μέσα από την φυλακή και ζήτησε συγγνώμη.

Το συγνώμη είναι πολύ μικρή λέξη για αυτό που έχει συμβεί. Εκείνη την ημέρα καταστράφηκε η οικογένειά μας και η ευθύνη είναι δική μου. Οτιδήποτε άλλο από τότε ήταν μία απελπισμένη προσπάθεια να μην χάσει η κόρη μας και τους δύο γονείς της την ίδια ημέρα” δήλωσε ο 33χρονος στο Star.

Και ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δηλώνει μετανιωμένος, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το “θέατρο” στο οποίο επί 37 μέρες πρωταγωνιστούσε. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το πρωί της περασμένης Παρασκευής οι αστυνομικοί τον προσεγγίσουν και τον ενημερώσουν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στη ΓΑΔΑ, όπου το απόγευμα της ίδιας μέρας ομολόγησε, έκλαιγε στον ώμο της μητέρας της Καρολάιν στο μνημόσυνο που τελέστηκε για την άτυχη κοπέλα.

Μάλιστα είχε εκφωνήσει και τον επικήδειο στην κηδεία της συζύγου του, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Καρολάιν “ήταν η χαρά της ζωής” και με ανάρτησή του στα social media την είχε αποχαιρετήσει, γράφοντας “καλό ταξίδι αγάπη μου”. Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες με τον ίδιο να δηλώνει μπροστά στις κάμερες, λίγες ώρες αφότου σκότωσε την Καρολάιν, ότι παρακαλούσε τους “ληστές” να μην τους κάνουν κακό…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα