Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Νέα στοιχεία, μάρτυρες καταθέτουν για πρώτη φορά

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Νέα στοιχεία, μάρτυρες καταθέτουν για πρώτη φορά

Η υπόθεση του φόνου του Μάριου Παπαγεωργίου γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινή με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν στη δίκη.

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δίκη της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr για τον ένα από τους δύο γιους του βασικού κατηγορούμενου, βρίσκεται σε ισχύ διαταγή για την βίαιη προσαγωγή του, καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε και εντοπίστηκε να καταθέσει στο Μικτό Εφετείο Αθηνών σε τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις του. Η διαταγή διαβιβάστηκε πλέον στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και στην Ασφάλεια Αττικής. Δύο ακόμη μάρτυρες που προέκυψαν από την πρόσφατη κατάθεση άλλου μάρτυρα, που κατηγορείται για ψευδορκία και παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο, κλήθηκαν να εξεταστούν.

Ο ένας από αυτούς ρωτήθηκε από την πολιτική αγωγή για το επίμαχο ταξίδι που πραγματοποίησε οδικώς μαζί με συνεργάτη του εγκέφαλου, μεταφέροντας «κάρβουνα». Είπε πως κατευθύνθηκαν στη Θήβα. Ο άλλος όταν κατέθεσε για το ίδιο ταξίδι, ισχυρίστηκε πως πήγαν στα Καμμένα Βούρλα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Νίκος Ρουσσόπουλος ανέφερε σχετικά: “Επισημάνατε πως πρόκειται για μια διαφορετική δίκη σε Εφετείο και έχετε δίκιο. Πρόκειται για σπάνια περίπτωση καθώς οι δικαστές έχουν μελετήσει σε βάθος την υπόθεση και έχουν τη διάθεση ν’ αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια με στόχο να μάθουμε που είναι η σορός του άτυχου Μάριου. Υπάρχουν μάρτυρες που κλήθηκαν για να καταθέσουν για πρώτη φορά και ακούγονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον βασικό κατηγορούμενο, σε ημερομηνίες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος σχετικά με την υπόθεση. Μιλάμε για έναν τεράστιο όγκο συνομιλιών, αρκεί να πω πως για να καταγραφούν από τον σκληρό δίσκο που είχαν αποθηκευτεί, χρειάστηκαν τρεις μέρες. Προκαλεί εντύπωση πως το υλικό αυτό δεν περιλαμβάνει συνηθισμένους διαλόγους, αλλά κωδικοποιημένες συνομιλίες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα