“Παγώνει” η ανάκριση του παιδεραστή του Ρεθύμνου

“Παγώνει” η ανάκριση του παιδεραστή του Ρεθύμνου
ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη. Eurokinissi

Θα καθυστερήσει η κύρια ανάκριση του παιδεραστή του Ρεθύμνου, καθώς οι αρχές θέλουν να καταλαγιάσει ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει. Λίστα με καταθέσεις 39 παιδιών στη δικογραφία

Προσωρινά στο συρτάρι μπαίνει η έρευνα της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση παιδεραστίας στο Ρέθυμνο που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr ,  με στόχο να αποφευχθούν επεισόδια , κρίθηκε σκόπιμο να μην ξεκινήσουν άμεσα οι καταθέσεις των παιδιών-θυμάτων του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη.

Οι πρώτες καταθέσεις θα ληφθούν υπό συνθήκες μυστικότητας, όταν καταλαγιάσει ο δικαιολογημένος θόρυβος που έχει προκληθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις δεκατριών ανηλίκων.

Πρόκειται για πολυσέλιδες καταθέσεις, στις οποίες περιγράφονται λεπτομερώς “οι ημέρες και τα έργα” του διεστραμμένου προπονητή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι γονείς των παιδιών έχουν πλήρη άγνοια του περιεχομένου των επίμαχων καταθέσεων αν και προφανώς σήμερα θα γνωρίζουν τα πάντα.

Στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας περιλαμβάνεται λίστα με τα ονόματα 39 παιδιών (ανάμεσά τους και πολύ γνωστών οικογενειών), ωστόσο μέσα στην δικογραφία γίνεται αναφορά στα ονόματα και άλλων παιδιών, τα οποία θα εξεταστούν κατά την κρίση της ανακρίτριας.

Ακόμα υπάρχουν περίπου 15 καταθέσεις αστυνομικών της υπηρεσίας, το περιεχόμενο των οποίων σχετίζεται με τα στάδια της παρακολούθησης του 47χρονου και στις οποίες καταγράφονται οι κινήσεις του , οι συναντήσεις του με τα παιδιά, οι τοποθεσίες που τα πήγαινε και οι ώρες που έμενε μαζί τους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα