Προφυλακίστηκε δάσκαλος στην Κρήτη: ‘Παρενόχλησα σεξουαλικά μόνο ένα 8χρονο κορίτσι’

Προφυλακίστηκε δάσκαλος στην Κρήτη: ‘Παρενόχλησα σεξουαλικά μόνο ένα 8χρονο κορίτσι’

Στη δημοσιότητα θα δοθούν, εντός των επόμενων ωρών, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 52χρονου εκπαιδευτικού που συνελήφθη στην Ιεράπετρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Δευτέρα ένας δάσκαλος, ο οποίος είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιεράπετρα, κατηγορούμενος ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριές του.

Η δράση του 52χρονου εκπαιδευτικού αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία των γονιών ενός 8χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία το παρενοχλούσε την ώρα που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Μάλιστα οι γονείς φρόντισαν να καταγράψουν με κάμερα τις πράξεις του 52χρονου.

Στην απολογία του, που διήρκεσε αρκετές ώρες, ο εκπαιδευτικός παραδέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις πράξεις του εναντίον του μικρού κοριτσιού αλλά αρνήθηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και άλλα παιδιά.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, μετά από σχετικά εισαγγελική εντολή ενώ πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, καθώς οι αρχές έκαναν δεκτό το αίτημά του.

(Φωτό: cretapost.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα